Yandex Metrica

Real Madrid dağıldı! Süper Kupa'nın sahibi Barcelona

Real Madrid dağıldı! Süper Kupa'nın sahibi Barcelona

Barcelona, İspanya Süper Kupa finalinde Real Madrid'i 3-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

Spor

23.01.2024, 20:19

İspanya Süper Kupası final maçında, Real Madrid ile Barcelona takımları, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’daki Uluslararası Kral Fahd Stadı’nda "El Clasico" olarak tanınan maçta karşı karşıya geldi. Kupanın sahibi Real Madrid'i farklı yenen Barcelona oldu.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

BARÇA, REAL'İ DAĞITTI

Katalan ekibi Barcelona, 33. dakikada Gavi ve 45. dakikada Robert Lewandowski'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Barcelona, ikinci yarıda üstünlüğünü devam ettirirken Pedri, 69. dakikada attığı golle skoru 3-0'a getirdi. Maçın 90+3. dakikasında sahneye çıkan Karim Benzema, Real Madrid'in tek golünü atan isim oldu.

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA'YA AMBARGO KOYDU

Son şampiyon Real Madrid'i mağlup ederek Süper Kupa'yı müzesine götürme başarısı gösteren Barcelona, 14 kezle bu kupayı en çok kazanan takım olma geleneğini sürdürdü. Katalan takımının ardından 12 kezle Real Madrid geliyor.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

BARCELONA KASASINI DOLDURDU

Öte yandan turnuvayı organize eden Suudi Arabistan, Süper Kupa'da yarı finalde kaybeden takımlara 800 biner avro, finali kaybedene 1,4 milyon avro kupayı kazanan takıma da 2 milyon avro veriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading