Yandex Metrica

Randers beraberliği sonrası Fatih Terim: Galatasaray gereğini yapacaktır

Randers beraberliği sonrası Fatih Terim: Galatasaray gereğini yapacaktır

Son dakika haberleri... Randers ile 1-1 berabere kalan Galatasaray' teknik direktörü Fatih Terim 1-1 sonuçlanan Randers maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Terim, İstanbul'daki ikinci maçta turu geçeceklerini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:50

Randers'tan iyi bir takım olduklarını aktaran Fatih Terim, "Oyun içinde 2'yi de bulabilirdik, olmadı. Taçtan, kornerden ki iyi çalışmamıza rağmen hata oluyor, 1-1 oldu. Kazanmak isterdik ama herhalde biraz daha yorgunluğumuz ortaya çıktı. İstanbul'da Allah'ın izniyle turu geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN ÖNE ÇIKAN İFADELERİ;

'Taçtan, kornerden 1-1 oldu. Bunlara çalışmamıza rağmen. Biraz yorgunluğumuz çıktı ortaya. 3 deplasman kolay değil.''

"Mühim olan gruplara kalabilmek. Burada bitirmek isterdik açıkçası ama rakip de iyi mücadele etti. Temaslı oyun, bire bir oyun, rahatsız edici bir oyun olacağını söylemiştim. 2. maçta Galatasaray gereğini yapacaktır."

"1-0'dan sonra 2'yi bulabilirdik. Kazanmak isterdik ama olmadı. Herhalde biraz yorgunluğumuz ortaya çıktı. Üst üste deplasmanlar, seyahatler kolay değil. İstanbul'da turu geçeceğimizi düşünüyorum."

Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Trabzonspor elini çabuk tuttu! Bir transfer daha şimdiden bitti Haberi Görüntüle

TRANSFERLER DEVAM EDECEK Mİ?

"Genç oyuncular alıyoruz, gençleşiyoruz çok güzel ama eksiklerimiz var. Onları tamamlayacağız. Daha doğru yerlere transfer yapacağız. Bunu daha önce ifade etmiştim merak etmeyin diye. O yüzden Eylül'ü işaret ediyorum."

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES GELİYOR MU?

"Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz. Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading