Yandex Metrica

Rambo Okan'dan büyük meydan okuma! Trabzon'a Fenerbahçe bayrağı dikecek!

Fenerbahçe'nin "Rambo Okan" lakaplı fenomen taraftarı Okan Güler, sosyal medyadan duyuru yaparak Trabzon'a giderek kent meydanıan Fenerbahçe bayrağı dikeceğini iddia etti.

Spor

03.04.2024, 19:00

Fanatik Fenerbahçeliliğiyle ve sansasyonel eylemleriyle tannan "Rambo Okan" lakaplı Okan Güler, sosyal medya hesabından Trabzonspor taraftarlarını kızdıracak bir eyleme hazırlanıyor. Son olarak Trabzonspor'un lig şampiyonluğunun ardından İstanbul'daki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne asılan Trabzonspo bayrağını kesen Rambo Okan yeni planını sosyal medya hesabından paylaştı. Rambo Okan bu kez Trabzon'a giderek kent meydanına bir Fenerbahçe bayrağı dikeceğini söyledi. 

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

PARA YARDIMI İSTEDİ

Sosyal medyasından video yayınlayan Güler, "Birkaç gün içerisinde, en fazla 4-5 gün içinde Trabzon'a bayrak dikeceğim. IBAN numaramı paylaşacağım. Fenerli kardeşlerim gönlünüzden ne kopuyorsa gönderin. Trabzon meydanına bayrak dikeceğim. Söz veriyorum. Oradan da sayfamdan video çekip paylaşacağım. Meydana bayrak dikmezsem Allah belamı versin. Bekleyin beni Trabzonlular" dedi. 

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

SAMİ YEN'E BAYRAK DİKMİŞTİ

Rambo Okan'ın söz konusu iddiasını gerçekleştirip gerçekleştirmeyeği, Bordo-Mavili taarftarların fanatik Fenerbahçeli taraftara nasıl karşılık vereceği merak konusu. Halk arasında akli dengesinin yerine olmadığı iddia edilen Rambo Okan, ilk olarak Galatasaray'ın eski Ali Sami Yen Stadyumu'na Fenerbahçe bayrağı dikerek adını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading