Yandex Metrica
SON DAKİKA
Puan kaybı sonrası Vitor Pereira: Neden Mesut Özil?

Puan kaybı sonrası Vitor Pereira: Neden Mesut Özil?

Son dakika haberleri... Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp maçı sonrası gazetecilerin sorduğu Mesut Özil sorusuna sert çıktı.

Spor

11.03.2024, 14:34

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. hafta maçında konuk ettiği Belçika ekibi Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tecrübe eksikliği yaşadıklarını belirten Pereira, "Benim için en önemli şey, bu takımda ruh var. İyi bir takımımız var, takım ruhuna sahip takımımız var. İyi oynadığımız bölümler oluyor ama düzeltmemiz gereken anlar da oluyor. Bir kişi bile 'Bu takım koşmadı, mücadele etmedi' diyemez. Biz yeni bir takım inşa etmeye çalışıyoruz. Tecrübe ve istikrara ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Erden Timur'dan sızan görüntüler için açıklama: Kim manipüle ediyorsa açıklanmalı Haberi Görüntüle

PEREİRA: BU TURNUVA İÇİN YETERSİZİZ

"Hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Baskımızı kompakt yapamadık. Oyun, sürekli hızlı geçişler şeklinde oynandı. Hızlı oynamak istedik. İlk yarının özeti buydu. İlk yarıya göre ikinci yarıda kompakttık. Fakat rakibimiz 2-2'yi buldu. Görmek istediğim görüntü 2-2'den sonraydı. Benim bunları düzeltmem gerekiyor. Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz."

"Benim yapmam gereken oyunculara bunu aşılayabilmek. Bazen bunu yapıyoruz bazen yapamıyoruz. 90 dakika boyunca oyun çok hızlı oynandı, sürekli geçiş oyunları gördük. Çok koştuk ama iyi anlamda değil. Trabzonspor maçından sonra yapmam gereken belki de takım ruhunu yüksek tutmayı becerebilmeliydim. Gol yiyince çok hızlı oynamaya çalışıyoruz. Bir an önce gol atmalıyız diye hızlı oynuyoruz. Bu şekilde oyunu kontrol etmeniz mümkün değil."

Manchester United rotasyon peşinde Haberi Görüntüle

VİTOR PEREİRA: NEDEN MESUT ÖZİL'İ SORUYORSUNUZ?

"Sürekli Mesut'u soruyorsunuz. Mesut bugün gayet iyi futbol sergiledi ama o andan itibaren daha baskılı olmamız gerekiyordu. Mesut topla iyi ama biz topu pek tutamadık, baskıyı arttıracak oyuncular istiyorduk. Mesut çıkmasaydı ne olurdu? Bilemem, futbol bu. Mesut dışında Berisha'yı da, başka oyuncuları da çıkardık. 4 oyuncu çıkardım aynı anda, neden diğerlerini sormadınız? Amacımız oyuna taze kan sokmaktı."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading