Yandex Metrica

PSV maçı öncesi Galatasaray'da Falcao şoku!

PSV maçı öncesi Galatasaray'da Falcao şoku!

Galatasaray, PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı bulunan Radamel Falcao, antrenmanda yer almadı.

Spor

23.01.2024, 17:40

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu ilk ayağında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma oyunu oynandı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. İdman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde! Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde! Haberi Görüntüle

FALCAO KATILMADI

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Radamel Falcao, antrenmanda yer almadı. Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmaz, takımdan ayrı özel program dahilinde bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Galatasaray, PSV Eindhoven maçının hazırlıklarına bugün  saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

PSV MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Kolombiyalı golcünün çarşamba günü oynanacak PSV maçında oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Falcao ile ilgili son kararı kulğp doktorları verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading