Yandex Metrica

PSG-Manchester City maçı saat kaçta? İşte muhtemel kadrolar

PSG-Manchester City maçı saat kaçta? İşte muhtemel kadrolar

Son dakika haberleri... Şampiyonlar Ligi'nde gecenin en önemli maçında Paris Saint Germain, Manchester City'i konuk ediyor. Messi oynuyor mu?

Spor

23.01.2024, 18:02

Neymar,Mbappe ve Lionel Messi'li kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ilk maçta deplasmanda Club Brugge ile 1-1 berabere kalan PSG, A Grubu'ndaki 2.maçta Manchester City ile karşılaşıyor.

İlk maçında Avusturya temsilcisi Leıpzıg'ı evinde 6-3 deviren İngiliz ekibi, bu kez deplasmanda zorlu rakibini mağlup ederek liderlik koltuğunu sağlama almak istiyor.

Saat 22.00'de oynanacak karşılaşma Exxen'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande yönetecek.

Ev sahibi ekip ile henüz gol atamayan Lionel Messi'nin bu akşam yedekler arasında olması bekleniyor.  Arjantinli yıldız sakatlığından dolayı Montpellier ile oynanan son lig maçında forma giyememişti.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

PSG MANCHESTER CİTY MUHTEMEL 11'LER;

PSG: Donnarumma, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo, Gueye, Paredes, Herrera, Draxler, Mbappe, Neymar

Manchester Ctiy: Ederson, Walker, Dias, Stones, Cancelo, Bernardo Silva, Fernandinho,De Bruyne, Mahrez, Torres, Grealish

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading