Yandex Metrica

PSG'li yıldız Gueye Süper Lig devine imza atıyor! Milli oyuncunun toplam maliyeti açıklandı

PSG'li yıldız Gueye Süper Lig devine imza atıyor! Milli oyuncunun toplam maliyeti açıklandı

Son dakika transfer haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, gözünü Fransız devi PSG'nin orta saha oyuncusuna dikti. Sarı-kırmızılılar, resmi imzalar için gün sayıyor.

Spor

23.01.2024, 22:10

Yeni sezona Okan Buruk ile hazırlanan Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Orta saha bölgesi için kesici ve mücadele gücü yüksek bir isim bakan Sarı-kırmızılılar, PSG'nin oyuncusu Idrissa Gueye için devreye girdi.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalan Gueye için 5 milyon Euro isteyen PSG'ye 3 milyon Euro öneren Galatasaray, transferi kısa sürede bitirmek istiyor.

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

GUEYE'NİN GALATASARAY'A MALİYETİ BELLİ OLDU

Yeni sezonda Fransız devinde düşünülmeyen ve İstanbul'da oynamaya sıcak bakan Gueye'nin de kulüpten 2.5 milyon Euro maaş istediği öğrenildi.

2019 yaz transfer döneminde Everton'dan PSG'ye 30 milyon Euro karşılığında imza atan milli oyuncu Gueye, toplam 111 maça çıkarak 7 gol attı.

Real Betis'te oynayan William Carvalho ile de görüşen Galatasaray, oyuncun senelik 3.5 milyon Euro maaş istemesinden dolayı transferden geri çekilmişti.

Carvalho ile Fenerbahçe de ilgilenmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading