Yandex Metrica

PSG'den takas teklifi! Cimbom'da İcardı İtalya yolcusu

PSG'den takas teklifi! Cimbom'da İcardı İtalya yolcusu

Süper Lig'de lider Galatasaray, gelecek sezon İcardi ile yola devam etmek için tüm planları deniyor. İcardi'nin bonservisini elinde bulunduran PSG ise İtalya devi Napoli'den Osimhen'i istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:39

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mauro Icardi, taraftarın ve kulübün vazgeçilmezleri haline geldi. Başkan Vekili Erden Timur taraftarını mutlu etmek için yıldız futbolcuyu ellerinde tutmak istiyor.PSG'nin kadro yapılanmasında düşünmediği Mauro Icardi ise sarı kırmızılı takımda kalmaktan memnun. Fransız ekibi bu transferde iki oyuncusunu takas olarak kullanmak istiyor.

Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Trendyol Süper Lig'den düşecek ilk takım yarın belli oluyor! Haberi Görüntüle

OSİMHEN MÜJESİ

Kulüp hedefleri şampiyonlar ligi kazanmak olan PSG'de Napoli'nin golcüsü Osimhen için transfer girişimleri başladı. Fransız ekibi Osimhen'i rekor bedelle transfer ederek Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşmak istiyor.

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

ICARDI TAKASI GELECEK

Fransız basınında yer alan habere göre, PSG, Napoli'ye Osimhen için yapacağı teklifte Paredes ve Icardi'yi de takas olarak önerecek.Serie A'da daha önce Sampdoria ve Inter formaları giyen Icardi de İtalyan futboluna yabancı değil, ancak tek sorun Napoli'yi ikna etmek. İtalya Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli'nin Osimhen'den büyük bir bonservis beklentisi var. PSG'nin sezon sonuna doğru, Osimhen için yapacağı resmi teklifi Napoli'ye iletmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading