Yandex Metrica

PSG'den izinsiz Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'ye af yok: Fransa macerası bitebilir!

PSG'den izinsiz Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'ye af yok: Fransa macerası bitebilir!

Paris Saint-Germain (PSG), kulüpten izin almadan Suudi Arabistan'a gittiği gerekçesiyle Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'ye 2 hafta kadro dışı kalma cezası verdi.

Spor

23.01.2024, 20:49

Fransa basını, kulüpten izinsiz olarak antrenmana katılmayan ve Suudi Arabistan'a giden Lionel Messi'nin 2 hafta süreyle kadro dışı bırakıldığını yazdı.Messi'nin bu süre zarfında antrenman ve maçlara çıkamayacağı ve yıldız futbolcuya maaş kesintisi uygulanacağı öğrenildi.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

FRANSA MACERASI BİTEBİLİR

Messi, geçen yıl yaptığı anlaşmayla Suudi Arabistan'ın turizm elçisi olmuştu. Yıldız futbolcunun sezon sonu sözleşmesinin bitmesinin ardından PSG'den ayrılabileceği iddia edildi.

Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! Süper Lig'de yer yerinden oynayacak! "Neymar Türkiye'nin en büyüğüne geliyor" Haberi Görüntüle

TROYES VE AJACCIO MAÇLARINDA YER ALAMAYACAK

Arjantinli futbolcu ligde 7 Mayıs'taki Troyes ve 13 Mayıs'taki Ajaccio maçlarında görev yapamayacak. Messi, 21 Mayıs'ta oynanacak Auxerre karşılaşmasında ise görev verilmesi halinde sahadaki yerini alacak.

Arjantin Milli Takımı ile 2022 FIFA Dünya Kupası'nda mutlu sona ulaşan Messi, bu sezon PSG formasıyla 37 maça çıktı ve 20 gol, 19 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading