Yandex Metrica

PSG'de Neymar Şampiyon Ligi'nde Real Madrid'e karşı forma giyecek mi ? Real Madrid'in golcüsü Benzema'nın sakatlığı geçti mi?

PSG'de Neymar Şampiyon Ligi'nde Real Madrid'e karşı forma giyecek mi ? Real Madrid'in golcüsü Benzema'nın sakatlığı geçti mi?

PSG ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda karşı karşıya gelecekler. Mücadele öncesi en fazla merak edilen konuların başında Neymar ve Benzema'nın bu karşılaşmada forma giyecekler mi sorusu oldu. Bu mücadeleyi bekleyen kişiler de maç hakkında araştırmalar yapmaya koyuldu. Peki, PSG'de Neymar forma giyecek mi? Real Madrid'de Benzema oynayacak mı? Detaylar haberimizde...

Spor

23.01.2024, 18:49

PSG ile Real Madrid'in karşı karşıya gelecek olması futbolseverleri heyecanlandırdı. eki, PSG'de Neymar hazır mı? Real Madrid'de Benzema oynayacak mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Jayden Oosterwolde sakatlığında son durum: Sahalara geri mi dönüyor? Haberi Görüntüle

PSG'DE NEYMAR OYNAYACAK MI?

PARIS ST GERMAIN

Devler Ligi'nde sezona Club Brugge beraberliğiyle başlayan PSG, A Grubu'nu 11 puanla Manchester City'nin arkasından 2. sırada bitirerek adını son 16 turuna yazdırmıştı.

Ligue 1'de aralık ayından sonra oynadığı 5 lig maçında 4 beraberlik alıp tökezliyormuş gibi gözükse de son 4 lig maçında sadece 1 gol yiyip 12 puan toplayarak zirvedeki yerini iyice sağlamlaştırdı.

Paris'in dev kulübünde Sergio Ramos ve Ander Herrera sakatlıkları nedeniyle Real Madrid maçında forma giyemeyecek. Son antrenmanda takımla birlikte çalışan Neymar'ın durumu maç saati netlik kazanacak.

TD Mauricio Pochettino hücum hattını "Di Maria, Mbappe, Messi" şeklinde oluşturacak. Savunmanın sağında Achraf Hakimi, solunda Nuno Mendes forma giyecek.

Pochettino; "Bu turun favorisi yok..." diye sözlerine başlarken; "Turnuvanın finali bu eşleşme olabilirdi ancak ne yazık ki bu turda eşleştik..." ifadelerini kullandı.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD'DE BENZEMA SAKAT MI?

REAL MADRID

Son 7 lig maçında sadece 3 galibiyet alsa da La Liga'nın zirvesinde yer alan Real Madrid, İspanya Süper Kupa'yı müzesine götürdü ancak Kral Kupası'na çeyrek finalde veda etti.

Devler Ligi'nin D Grubu'nda FC Sheriff karşısında aldıkları yenilgi çok konuşulmuştu, yine de 15 puanla grubu zirvede noktalamayı başarmışlardı.

Mariano Diaz deplasman kafilesinde yer almadı, bu sezon tüm kulvarlarda 28 maça çıkıp 33 gol katkısı (24 gol - 9 asist) yapan Karim Benzema'nın durumu şüpheli.

Fransız golcü takımla birlikte Paris'e gitti ancak son 3 maçta forma giyememişti, İspanyol kaynaklar maçtan önce son durumuna bakılacağı ve ona göre karar vereceğini yazdı.

Bir kanatta Marco Asensio, diğerinde Vinicius Jr olacak. Benzema yetişmezse hücum merkezinde Luka Jovic veya "False 9" olarak Gareth Bale ya da Eden Hazard ikilisinden birini izleyebiliriz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading