Yandex Metrica

Prens Selman Türk yıldız için servet harcayacak! Milli oyuncu rekor ücrete transfer oluyor!

Prens Selman Türk yıldız için servet harcayacak! Milli oyuncu rekor ücrete transfer oluyor!

Son dakika haberleri... Geçtiğimiz sene İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ı satın alan Muhammed bin Selman, Trabzonsporlu milli futbolcuyu gözüne kestirdi.

Spor

23.01.2024, 19:59

İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın Trabzonsporlu kaleci Uğurcan Çakır'ı takibe aldığı iddia edildi.

Milli kalecinin performansını yakından takip eden İngiliz ekibinin sezon sonunda şartların oluşması halinde transfer teklifinde bulunacağı belirtildi.

Geçen sezon Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle United'ın gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfere ciddi para harcayacağı öğrenildi.

Futbola olan ilgisi ile bilinen Arap milyarderin özel olarak görevlendirdiği bir ekibin transferlerle ilgileneceği aktarıldı.

İlk etapta tesisleri yenileme kararı alan Selman, geçen sezon satın aldıkları Newcastle United'a seviye atlatmak istiyor.

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

PRENS SELMAN TRABZONSPORLU OYUNCU İÇİN DEVREDE

Geçtiğimiz aylarda Trabzonspor ile sözleşme uzatan Uğurcan Çakır'ın peşine düşen İngiliz ekibi, sezon sonunda teklifte bulunacak.

Milli kalecinin performansını yakından takip eden Newcastle, Uğurcan için kesenin ağzını açtı.

Piyasa değeri 15 milyon euro olan 26 yaşındaki kaleci için en az 20 milyon euro gelir hedefleyen Trabzonspor'un beklentilere uygun teklifin gelmesi durumunda satışa onay verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading