Yandex Metrica

Premier Lig devinin kaptanı artık bir Türk! "Büyük bir onur"

Premier Lig devinin kaptanı artık bir Türk! "Büyük bir onur"

Manchester City uzun yıllardır başarıyla taşıyan Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan, Premier Lig devinin yeni kaptanı oldu.

Spor

23.01.2024, 22:12

Permier Lig tarihinde bir Türk futbolcu ikinci kez kaptanlık sıfatına erişti.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

"GURUR DUYUYORUM"

Son şampiyon Manchester City'de uzun yıllardır forma giyen Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan Maviler'in takım kaptanlığına getirildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İlkay, "Bu harika takımın ve bu harika kulübün kaptanı olmaktan gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

"BÜYÜK BİR ONUR"

31 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Kaptanlık kol bandını daha önce takmıştım ama ilk kez resmi kaptan olarak seçilmek gerçekten büyük bir onur" değerlendirmesinde bulundu.

Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Konyaspor Kasımpaşa'yı deplasmanda rahat geçti Haberi Görüntüle

İLK BAŞARAN TUGAY KERİMOĞLU'YDU

Premier Lig'de kaptanlık pazu bandını takan ilk Türk futbolcu ise Tugay Kerimoğlu olmuştu. Tugay 2001-2009 yılları arasında forma giydiği Blackburn Rovers'ta, Lucas Neill'in 2007 yılı başında West Ham United'a transfer olmasıyla birinci kaptanlığa yükselmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading