Yandex Metrica

Premier Lig'de ses getiren transfer! Everton bombaları patlatmaya devam ediyor! 40 milyon sterlin ödeyecekler

Premier Lig'de ses getiren transfer! Everton bombaları patlatmaya devam ediyor! 40 milyon sterlin ödeyecekler

Son dakika transfer haberleri... Teknik direktörlüğe Frank Lampard'ı getiren İngiliz devi Everton, transfere şova devam ediyor. Manchester United'dan Donny van de Beek'i renklerine bağlayan Premier Lig ekibi, dün akşam Dele Alli'yi de açıkladı.

Spor

04.04.2024, 03:38

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, Tottenham'dan Dele Alli ve Manchester United'den Donny van de Beek'i transfer etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, İngiltere Milli Takımı formasını 37 kez giyen 25 yaşındaki futbolcu Delle Alli ile 2,5 yıllık, van de Beek ile de sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Rafa Benitez döneminde alınan kötü sonuçlar sonrası göreve Frank Lampard'ı getiren Everton'un son 2 günde yaptığı takviyeler İngiltere'de dikkat çekti.

Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Real Madrid'i yarı finale taşıyan Andriy Lunin'den penaltı itirafı Haberi Görüntüle

DELE ALLİ İÇİN NE KADAR ÖDENECEK?

Tottenham'dan Dele Alli'yi kadrosuna katan Everton, resmi olarak bonservis ücretini açıklamasa da İngiliz basını 40 milyon sterlinin ödeneceğini öne sürdü.

Milton Keynes Dons altyapısından yetişen Alli, 2015'te gittiği Tottenham'da 269 maça çıkmış ve 67 gol atmıştı.

Ajax'tan Manchester United'a 2020 yılında 39 milyon avro bonservis bedeli karşılığında geçen Hollandalı van de Beek ise 50 maçta 2 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading