Yandex Metrica

Portekiz'de Cristiano Ronaldo depremi! Ruben Neves antrenman sonrası açıkladı

Portekiz'de Cristiano Ronaldo depremi! Ruben Neves antrenman sonrası açıkladı

Son dakika haberleri... Portekiz Milli Takım oyuncularında Ruben Neves, Gana ile oynanacak ilk maç öncesi açıklamalarda bulunarak Cristiano Ronaldo hakkında çıkan iddialara açıklık getirdi.

Spor

23.01.2024, 20:05

2022 Dünya Kupası'nın sürpriz takımlarından gösterilen Portekiz'de çalışmalar devam ediyor.

Uruguay, Gana ve Güney Kore ile birlikte H Grubu'nda bulunan Portekiz çalışmalarını sürdürdü.

Al Shahaniya Tesisleri'nde teknik direktör Fernando Santos yönetiminde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açıldı.

İdmanda takımın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo da yer aldı. Isınmayla başlayan antrenman pas çalışmasıyla sürdü. Oyuncular 5'erli gruplara ayrılarak koşu ve pas çalışması yaptı. Aralarında sorun olduğu iddia edilen Ronaldo ve Bruno Fernandes pas ve koşu çalışmasında aynı grupta yer aldı.

İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi.

Portekiz, gruptaki ilk maçını 24 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da Gana ile oynayacak.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

RUBEN NEVES'DEN RONALDO YANITI

Portekizli orta saha oyuncusu Ruben Neves, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun milli takımdan dışlandığı hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Wolverhamton'da kariyerini sürdüren Neves, Dünya Kupası'nın nasıl bir turnuva olduğunu ve zorluk derecesini bildiklerini belirterek, en iyi performanslarını sergilemek için çaba harcayacaklarını söyledi.

Kulübü Manchester United'a ağır eleştiriler yönelten Ronaldo ile takım arkadaşı Bruno Fernandes arasındaki basına yansıyan görüntülerin ardından soyunma odasındaki atmosferle ilgili soruya Neves, "Takım içinde bir bölünmüşlük yok. Herhangi bir sorun yok. Takım sadece Dünya Kupası'na odaklanmış durumda" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading