Yandex Metrica

Portekiz basını duyurdu! Galatasaray dev transferi bitirdi!

Portekiz basını duyurdu! Galatasaray dev transferi bitirdi!

Son dakika haberleri... Süper Lig'in ikinci devresinde henüz yeni bir transfer yapmayan Galatasaray, ilk bombasını patlattı. Sarı-kırmızılılar, orta sahaya eski futbolcunu getiriyor.

Spor

23.01.2024, 18:41

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için ilk transferini bitirmeye çok yakın.

A Bola'da geçen habere göre Benfica'da forma şansı bulamayan Gedson Fernandes ile anlaşan Aslan, önümüzdeki hafta Portekizli yıldızı İstanbul'a getirecek. 

Sezon sonuna kadar kiralanacak olan 23 yaşındaki futbolcu, Benfica ile yaptığı görüşmede Galatasaray'dan başka hiçbir takımda oynamak istediğini iletti.

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk... Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES'İN BONSERVİSİ NE KADAR?

Benfica'nın kontrat uzatma tekliflerini ısrarla geri çeviren Gedson Fernandes'in sözleşmesi Haziran 2023'te sona eriyor.

Portekiz devinin oyuncudan bonservis geliri elde etmek için Galatasaray'dan 8 milyon Euro satın alma opsiyonu talep ettiği ama Sarı-kırmızılıların pazarlık yaparak rakamı aşağı seviye çekeceği öğrenildi.

Geçen sezon Galatasaray'da 17 resmi maça çıkan Gedson, kısa sürede gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading