Yandex Metrica

Podolski'den güldüren Orhan Gencebay paylaşımı: Batsın bu dünya!

Podolski'den güldüren Orhan Gencebay paylaşımı: Batsın bu dünya!

Son dakika haberleri... Türkiye'de tatil yapan Alman milli futbolcu Lukas Podolski, Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden Orhan Gencebay ile bir araya geldi.

Spor

23.01.2024, 19:19

Kariyerine Polonya'nın Gornik takımında devam eden Lukas Podolski, İstanbul'da tatilini sürdürüyor.

Dün Galatasaray NEF Stadyumu'nda bulunan kulüp müzesini ziyaret eden Alman yıldız, GS TV'ye özel açıklamalar yaparak Türkiye'yi unutamadığını söylemişti.

İstanbul turnesine devam eden 37 yaşındaki oyuncu, bugün de Orhan Gencebay ile olan fotoğrafını esprili bir açıklama ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden olan Gencebay'ın lakabını bilen Podolski, "With Orhan Baba. Batsın bu dünya, bitsin bu rüya" ifadelerini fotoğrafa ekledi.

Podolski'nin esprili sözlerine taraftarlardan yoğun ilgi geldi.

Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Real Madrid 16'lık yeteneğin peşinde! Haberi Görüntüle

PODOLSKİ: ÖZLEMİŞİM

GSTV'ye özel açıklamalarda bulunan Podolski, "Harika hissediyorum. Burada olmayı özlemişim çünkü bu stadyumda bu özel taraftarla inanılmaz anılarım bulunuyor. İstanbul'u ve Türkiye'yi çok sevdiğimi herkes biliyor. Benim kulübüm Galatasaray, aynı zamanda ben de gerçek bir aslanım. Geri döndüğüm için mutluyum ancak sezon başlayınca da herhangi bir karşılaşmayı izlemeyi istiyorum. Buradaki atmosferi hissetmeyi arzuluyorum." ifadelerini kullandı.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

PODOLSKİ'DEN ORHAN GENCEBAY PAYLAŞIMI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading