Yandex Metrica
SON DAKİKA
PFDK duyurdu! Altay ve Osayi Samuel'in cezası belli oldu

PFDK duyurdu! Altay ve Osayi Samuel'in cezası belli oldu

Son dakika haberleri... Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası disipline sevk edilen Altay Bayındır ve Osayi Samuel'in cezası açıklandı.

Spor

23.01.2024, 18:10

Trabzonspor ile deplasmanda oynanan mücadale sonrası Profesyonel Disiplin Kuruluna sevk edilen Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır ve Osayi Samuel cezası açıklandı.

İki oyuncu hakkında kararını açılayan PFDK, Fenerbahçeli Osayi-Samuel'e 3 maç, Altay Bayındır'a ise 1 maç men cezası verdi.

Trabzonspor'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe'de genç kaleci Altay, karşılaşma sonrası ev sahibi takımın taraftarları ile kısa süreli gerginlik yaşayarak tartışmıştı.

Osayi-Samuel ise mücadele sonrası hakemler hakkında sosyal medyada yaptığı hakaretten dolayı disipline sevk edilmişti.

Kurul, Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve başkan vekili Erol Bilecik'e ise ceza tayinine yer olmadığına karar verdi.

PFDK, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un statlarında çirkin ve kötü tezahüratta bulunan belirli bloklardaki taraftarların bir sonraki müsabakaya girişini de yasakladı.

Fraport TAV Antalyaspor kalecisi Ruud Boffin 13 bin, Antalyaspor Kulübü 9 bin, Adana Demirspor Kulübü de 32 bin lira para cezası aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading