Yandex Metrica

PFDK'dan Adana Demirspor Başkanı Sancak'a ağır ceza! 45 gün hak mahrumiyeti

PFDK'dan Adana Demirspor Başkanı Sancak'a ağır ceza! 45 gün hak mahrumiyeti

PFDK, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

Spor

26.02.2024, 06:45

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynanan maçın hakemine yönelik hakareti nedeniyle Murat Sancak'a 45 gün hak mahrumiyeti ve 50 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Beşiktaş'ta bitmeyen kaos! Hayal kırıklıklarıyla dolu sezon Haberi Görüntüle

HAKEM YÖNETİMİNİ ELEŞTİRMİŞTİ

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe deplasmanında 4-2 mağlup olan Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak karşılaşmanın ardından hakemi sert sözlerle eleştirmişti. Karşılaşmanın hakemiyle ilgili soruyu yanıtlayan Sancak, "Ben hakem demiyorum. Bugünkü maç bu haftanın en önemli maçı. Liderlik maçı. Ona göre biraz dikkat etmekte fayda var. Adalet, adalet, adalet Çünkü adalet herkese lazım oluyor. Bugün ben sitem ediyorsam yarın Fenerbahçe de sitem edecek. Adalet sadece bana değil herkese lazım" dedi. 

Hakemin skora etki edip etmemesi hakkında da konuşan Sancak, "Buna bir şey diyemem. Oyunculara sormak lazım. Ben hiçbir şey demiyorum. Sarı kartlara dikkat etmek lazım. Kırmızı karttan VAR'a gidiyorsan, ikinci sarı karta da bakmak lazım. Buradan sesleniyorum" dedi.

Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş... Süper Lig'de gelecek sezonun biten transferleri resmen açıkladı: Fenerbahçe, Galatasaray,... Haberi Görüntüle

RAKITSKI'YE 2 MAÇ

PFDK'nin, aynı karşılaşmada kırmızılı kart gören Adana Demirsporlu futbolcu Yaroslav Rakitskyi'ye de rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 maç ceza verdiği aktarıldı.

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

'ÜÇ BÜYÜKLER'E PARA CEZASI

Kurulun, ayrıca Medipol Başakşehir'e 250 bin, Galatasaray'a 150 bin, Fenerbahçe'ye 56 bin, Beşiktaş'a 42 bin ve Hangikredi Ümraniyespor'a 18 bin lira para cezası uyguladığı kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading