Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ozan Tufan Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Ozan Tufan Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekiplerinden olan Hull City'de durum iyi değil. 24 takımlı ligin 15. sırasında yer alan Acun Ilıcal'ının sahibi olduğu Hull City'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan ile yollar ayrılacak gibi duruyor. 27 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'e geri döneceği söylenirken, yeni takımı ise herkesi şaşırttı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Spor

23.01.2024, 20:36

Son dakika haberleri... İngiltere Championship ekiplerinden olan Hull City'de durum iyi değil. 24 takımlı ligin 15. sırasında yer alan Acun Ilıcalı'ının sahibi olduğu Hull City'de forma giyen milli futbolcu Ozan Tufan ile yollar ayrılacak gibi duruyor. 27 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'e geri döneceği söylenirken, yeni takımı ise herkesi şaşırttı. 

Türk futbolunun başarılar beklediği isim Ozan Tufan gözden düşmeye başladı. Bursaspor'dan 2015/16 sezonunda genç yıldız olarak 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Sarı lacivertli ekibe transferinden sonra istenildiği performansı bir türlü yakalamayan Milli futbolcu Tufan, özellikle fazla kilosundan dolayı yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. 2018'in yılında formdan iyice düşen Ozan Tufan, Fenerbahçe'nin U21 takımına, oradan da Alanyaspor'a kiralanmıştı.

SON DAKİKA | Ali Koç basın toplantısı düzenleyecek Haberi Görüntüle

Icardi'den Galatasaray taraftarını sevindiren mesaj: Son 9 haftayı bana bırakın! Haberi Görüntüle

AYRILMAK İSTİYOR

A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosuna da çağrılmadığı için hayal kırıklığı yaşayan Ozan, Hull City'den ayrılmayı düşünüyor.

İtalyanlar duyurdu: Mourinho Fenerbahçe'nin başına mı geçiyor? Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Ozan Tufan Beşiktaş'a gidecek. Beşiktaş öncelik olarak Ozan Tufan'ı kiralamak istiyor fakat Hull City, uygun bir ücret belirtirse Beşiktaş yönetimi Türk oyuncunun bonservisini alacak. Ozan Tufan, İngiltere Championship'te bu sezon Hull City formasıyla 33 maça çıktı ve toplamda 5 gol attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading