Yandex Metrica

Ozan Tufan hakkında skandal itiraf! İngiltere bu açıklamaları konuşuyor

Ozan Tufan hakkında skandal itiraf! İngiltere bu açıklamaları konuşuyor

Son dakika haberleri... Geçen sezon Premier Lig ekiplerinden Watford'da kiralık oynayan milli futbolcu Ozan Tufan hakkında yapılan açıklamalar gündemi salladı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'de forma giyen Ozan Tufan, gündem olmaya devam ediyor.

Geçen dönem kısa bir süre Premier Lig ekibi Watford'da kiralık oynayan milli futbolcu hakkında dikkat çekti.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

OZAN TUFAN'A ESKİ TAKIM ARKADAŞINDAN SERT SÖZLER

Ozan'ı umursamaz tavırları nedeniyle sert bir dille eleştiren Watford'un orta saha oyuncusu Dan Gosling, milli oyuncunun gereken saygıyı göstermediğini iddia ederek şu ifadeleri kullandı:

 "Bir Türk kulübünden Ozan Tufan'ı aldılar. Buraya kiralık olarak gelmişti ve kulübün küme düşmesi umrunda değildi, ne olursa olsun geldiği yere döneceğini biliyordu. İngiltere'de hiç oynamamıştı, ne durum umrundaydı ne de fitti."

Ozan Tufan, Watford'dan Fenerbahçe'ye geri döndükten sonra İsmail Kartal'a karşı geldiği gerekçesiyle süresi olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading