Yandex Metrica

Orkun Kökçü gerekeni yaptı! Türk bayraklı pazuband takmayı reddeden Tadic'e sahada cevap verdi

Orkun Kökçü gerekeni yaptı! Türk bayraklı pazuband takmayı reddeden Tadic'e sahada cevap verdi

Son dakika spor haberleri... Orkun Kökçü, 'Asrın Felaketi' nedeniyle Türkiye ve Suriye bayraklarının yer aldığı pazubandı takmayı reddeden Ajax kaptanı Dusan Tadic'i görmezden geldi.

Spor

23.01.2024, 20:36

Hollanda Eredivisie'nin lideri Feyenoord, en yakın takipçisi Ajax'ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.

Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Kulüp paylaştı! Erol Bulut'u çılgına döndüren an böyle görüntülendi Haberi Görüntüle

DUSAN TADIC'E SAHADA CEVAP VERDİ

Feyenoord Kaptanı Orkun Kökçü'nün karşılaşmada Ajax Kaptanı Dusan Tadic'e tavrı dikkati çekti. Orkun Kökçü hava atışı sonrası hakemlerle tokalaşırken, Sırp futbolcuyu ise görmezden geldi. Orkun'un Tadic ile tokalaşmaması sosyal medyada gündem oldu.

Hollanda'da tüm takım kaptanları, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek için özel olarak hazırlanan pazubantlarla sahaya çıkmış, sadece Tadic bu uygulamaya katılmamıştı.

Feyenoord, Ajax deplasmanından 3-2 galibiyetle ayrıldı ve Orkun Kökçü en güzel cevabı sahada vermiş oldu.

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

ORKUN KÖKÇÜ GÖRMEZDEN GELDİ

Ajax-Feyenoord derbisi öncesi Orkun Kökçü, Tadic'in elini sıkmadı. Para atışı sonrası hakemlerle tokalaşan OrkunTadic'i görmezden geldi.

Dusan Tadic, depremzedeler için hazırlanan Türk bayraklı pazubendi takmamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading