Yandex Metrica

Orhan Çıkırıkçı Trabzonspor - Kopenhag maçını değerlendirdi: Söylemler iyi, eylemler çok kötü!

Orhan Çıkırıkçı Trabzonspor - Kopenhag maçını değerlendirdi: Söylemler iyi, eylemler çok kötü!

Trabzonspor'un efsane oyuncularından Orhan Çıkırıkçı, bu akşam Kopenhag ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçı öncesi TRHaber'e özel açıklamalarda bulundu. 1991-1992 yılında oynanan Trabzonspor-Kopenhag maçında sahada olan Çıkırıkçı, unutulmaz maçla ilgili görüşlerini de aktardı.

Spor

05.03.2024, 20:01

ÖZEL HABER - FERHAT KIZILTAŞ

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında bu akşam saat 22.00'de Kopenhag'ı konuk edecek.

İlk maçı 2-1 kaybeden temsilcimiz, turu geçerek 10 sene sonra gruplara kalmanın planlarını yapıyor.

Bordo mavililerin efsane oyuncularından olan antrenör Orhan Çıkırıkçı karşılaşmayı TRHABER'e değerlendirdi.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

ORHAN ÇIKIRIKÇI: İBRE TRABZONSPOR'DAN YANA

Trabzonspor'un 1991-1992 sezonunda Kopenhag ile yaptığı maçlarda sahada olan Orhan Çıkırıkçı, yıllar sonra yeniden eşleşen iki takımın tur mücadelesinde bordo mavili ekibi şanslı gördüğünü bildirdi.

İlk maç zor geçtiğini belirten Orhan Çıkırıkçı, "Trabzonspor'un çok önemli oyuncuları Bakasetas,Hamsik ve Visca yok. Kopenhag'ın duran toplarına dikkat etmek gerekiyor. Bir anda iyi oynarken yediğiniz  gol işi entereasan boyutlara götürüyor. Ben yine de ibrenin bizden yana olduğunu ve Trabzonspor'un turu geçeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Galatasaray yen başkanını seçiyor! Planlama şimdiden yapıldı Haberi Görüntüle

'ŞEHİRDE BEKLENTİ ÇOK'

Tarihi maç öncesi şehirde beklentinin çok büyük olduğunu söyleyen Orhan Çıkırıkçı, "Kopenhag maçında Trabzonspor seyircisine çok iş düşüyor. Şehirde çok beklenti var. Yaklaşık 10 sene sonra gruplara kalma imkanı var. Bu maçlarda oyuncular daha iyi motive olur. İlk maçta sezonun ilk haftaları olduğu için zor geçti ama alışma dönemine bağlıyorum. Antalyaspor'da maçında bireysel hatalara bağlı talihsiz goller yendi. Bugün bunlara dikkat edilmeli." dedi.

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

'1991-1992 SEZONU UNUTULMAZ'

Trabzonspor'un 1991-1992 UEFA Kupası 3.tur elemlerinde Kopenhag ile oynadığı maçlara da değinen Orhan Çıkırıkçı, 30 sene geçmesine rağmen hala o maça üzüldüğünü şu ifadelerle açıkladı:

"Hayatımda en çok üzüldüğüm maçlardan biridir. Çok iyi oynamamıza rağmen, gol yemiştik. 1991-1992 UEFA Kupası 3.Tur maçıydı. Trabzon'daki maça da çok iyi başladık ve Hamdi Aslan'nin 57'de attığı golle maçı uzatmalara götürecektik ama 83'te Manniche'nin golüne engel olamamıştık. Her zaman söylerim en çok üzüldüğüm maçlardan biriydi. Maçtan sonra Kopenhaglı oyuncular dua ederek bugün çok şanslıydık diyorlardı."

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Yunanlıların Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Ferdi'ye nefes aldırmayacak! Haberi Görüntüle

ORHAN ÇIKIRIKÇI: SÖYLEMLER İYİ EYLEMLER ÇOK KÖTÜ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'ya destek olunması gerektiğini belirten Orhan Çıkırıkçı, "Sonuç ne olursa bu sezon da Abdullah Avcı takımda kalmalı. Türk futbolunda kötü sonuçlar olunca moral bozucu ifadeler kullanılıyor. Kime sorsak sabretmekten bahseder ama herkes aynı hatayı yapıyor. Söylemler çok iyi ama eylemlere bakınca çok kötü. Çok kötü tavırlar var hala karar vericilerde. O nedenle Abdullah Avcı'ya destek olunmalı" açıklamasında bulunarak tecrübeli hocaya destek oldu.

Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Antalyaspor'un başkanından Sergen Yalçın'a mesaj: Gitmekten yana tavır alırsa... Haberi Görüntüle

'AJAX'IN 400'E YAKIN SCOUT'U VAR, SENİN KAÇ TANE VAR?'

Trabzonspor'dan Ajax'a 9.5 milyon Euro ve sonraki satıştan pay karşılığında transfer olan Ahmetcan Kaplan'a övgüler yağdıran Orhan Çıkırıkçı, "Ahmetcan gerçekten çok teknik ve her yönüyle orjinal bir stoper. Kendisinin Ajax'tan daha iyi takımlara gitmesini ve Trabzonspor'un bu transferden daha fazla kazanmasını bekliyorum. Ajax gelip bu yatırımı yapıyor ama bizler hala yapamıyoruz. Geçen bir Ajax'ta görev almış antrenör arkadaşımla konuştum. Kulüp bünyesine bağlı 400'e yakın scout personeli var dedi. Bizim takımlarımızın çoğu için bu rakam sadece 10 ile sınırlı kalıyor. Sonra sınırlı ekiple dünyayı taramaya çalışıyoruz" dedi.

Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Galatasaray'da yönetim şampiyonluk için meşaleyi yaktı! Haberi Görüntüle

ORHAN ÇIKIRIKÇI: ALTYAPIYA DAHA FAZLA DESTEK OLUNMALI

Altyapıya ayrılan bütçelerin yetersizliğine değinen tecrübeli antrenör, "Ahmetcan Kaplan gibi nicelerini çıkarabilirsiniz. Trabzonspor mesela oyuncu gönderirken başka isimlere sözleşme fesihleri ödüyor ama altyapıya 5 milyon TL ayırınca tartışma konusu oluyor" ifadelerini kullanarak bu alana daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading