Yandex Metrica
SON DAKİKA
Onur Bulut krizi sürüyor! Kayserispor'un Beşiktaş'tan istediği rakam belli oldu!

Onur Bulut krizi sürüyor! Kayserispor'un Beşiktaş'tan istediği rakam belli oldu!

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut için istedikleri bedelin 3.5 milyon Euro olduğunu açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:28

Beşiktaş ve Kayserispor arasında yaşanan Onur Bulut krizi büyüyor. Sezon sonunda Kayserispor ile mukavelesi sona erecek Onur Bulut için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı ancak oyuncu istemeyince Beşiktaş'a transfer oldu. Kara Kartal, 1 milyon  Euro ödeyerek milli sağ beki kadrosuna kattı.

Kayserispor bu anlaşmanın geçerli olmadığını açıkladı ve bu transferi TFF'nin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıdı.

Galatasaray'ın ilk transferi olabilir: Okan Buruk'tan Rafa Silva sözleri Haberi Görüntüle

ONUR BULUT İÇİN İSTENEN BEDEL AÇIKLANDI

Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç sosyal medya hesabından durum hakkında açıklamalarda bulundu.

Koç, Onur Bulut'un sözleşmesini uzattıklarını dolayısıyla 6 ay sonra oyuncunun serbest kalmayacağını açıkladı. Kayserispor, Onur Bulut için Beşiktaş'tan 3.5 milyon Euro ve KDV istediğini duyurdu.

Samet Koç yaptığı açıklamada: "Onur Bulut ile olan ve bitimine 6 ay kalan sözleşmeyi dönem içi olarak 3 yıl uzattık. Bu sözleşme TFF'ye tescil edildi. Ardından Beşiktaş'tan 1.25 milyon € yazılı teklif aldık. Biz de 3.5 milyon € + KDV karşı teklife yazılı olarak cevap verdik. Bunu takiben de Beşiktaş Kulübü 1 milyon € tutarında açıklaması olmayan bir havale gönderdi. Biz de sebebe dayanmayan bu ödemeyi Beşiktaş'a iade ettik. Aynı akşam sosyal medyada futbolcunun Beşiktaş'a imza attığı açıklandı. Ertesi gün dekonta açıklama yazılarak para bize tekrar gönderildi. Beşiktaş'a ihtarname çekerek 3.5 milyon € + KDV isteğimizi yeniledik. TFF'nin tescil ettiği sözleşmede futbolcunun çıkış hakkının olmadığını bildirdik. Kulübümüz ile Onur Bulut arasında çıkış hakkı konusunda düzenleme ihtiva eden bir protokol bulunmamaktadır. Konu artık hukuki zeminde tartışılmaktadır. Deprem şu an birinci önceliğimiz. Hayat normalleşmeye başladığı anda Beşiktaş'a gereken cevabı vereceğimizden şüpheniz olmasın." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading