Yandex Metrica

Olaylı Göztepe-Altay maçında 21 gözaltı! İşaret fişeğini stada kimin soktuğu ortaya çıktı

Olaylı Göztepe-Altay maçında 21 gözaltı! İşaret fişeğini stada kimin soktuğu ortaya çıktı

Dün akşam Göztepe ile Altay arasında oynanan maç, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. Göztepe tribününe atılan işaret fişeğinin özel ambulans şoförleri tarafından stada sokulduğu belirlendi. Valilik, 2 ambulans şoförünün de aralarında olduğu 21 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:07

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçı dehşet verici görüntülere sahne oldu. Maçın ilk yarısında sahaya atlayan bir Göztepe taraftarı, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e saldırmasının ardından hakem Emre Kargın tarafından tatil edildi.

Altay tribünlerinden Göztepe tribünlerine ise fişek atıldı. Göztepeli birkaç taraftar yaralandı. Olayın adından sahaya iki ambulans girdi. Fişek atılması sonucu yaralanan taraftar Mehmet Çakır da sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişeğin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.

Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Yapay zeka maçın skorunu açıkladı! İşte Fenerbahçe- Olympiakos skor tahmini.. Haberi Görüntüle

OZAN EVRİM'İN SAĞLIK DURUMU

Altay kalecisi Ozan Evrim'e ilk müdahale saha içinde yapıldı. Kanaması uzun sürdü Saha içindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ozan Evrim'in bilinci açık durumda. Özenç'in başında kesik bulunduğu, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı! Transfer hazırlıkları başladı Suudi Arabistan ekibi Manchester City'nin dünya yıldızı topçusuna kancayı taktı!... Haberi Görüntüle

İŞARET FİŞEĞİNİ STADA KİM SOKTU?

Maçın ardından İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Yapılan soruşturma neticesinde, sis ve işaret fişeğini, statta görevli özel ambulans şirketi şoförlerinin stat tuvaletine bıraktığı ve oradan taraftara dağıtım yapıldığı anlaşılmıştır"

Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'in kafasına korner direği ile vuran taraftar...

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

21 KİŞİ GÖZALTINDA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, yapıtğı açıklamada ''Taraftarın çoğunluğu bu olayı tasvip etmedi. Sportmenlik ve centilmenliğe asla yakışmayan bir olaydı. İzmir'in ve Türkiye'nin geldiği noktaya uygun olmayan bir sonuç ortaya çıktı. Bu  olayları gerçekleştiren 21  gözaltına alındı" şeklinde açıklama yaptı.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

TFF'DEN AÇIKLAMA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

TFF'nin internet sitesinde yapılan açıklamada, "İzmir'de Göztepe ile Altay arasında oynanan TFF 1. Lig karşılaşmasında yaşanan olayları ve Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e yapılan alçakça saldırıyı kınıyoruz. İzmir'in rekabet içindeki iki güzide kulübünün futbol sahasındaki mücadelesinin bir şölene dönüşmesi beklenirken fair play ruhundan ve sporun birleştirici kültüründen nasibini almamış saldırganların, insan hayatını tehlikeye atan bu tip davranışları kesinlikle kabul edilemez. Yaşanan olaylar nedeniyle ertelenen karşılaşmada, bazı futbolseverlerin atılan işaret fişeği nedeniyle yaralanmış olmasının derin üzüntüsü içindeyiz. Yaralanan futbolseverlere acil şifalar dilerken, sahaya giren saldırganın şiddetine maruz kalan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e de geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Göztepe-Altay karşılaşmasıyla ilgili gerekli işlemler ve soruşturma başlatılmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak olayın adli sürecinin de takipçisi olacağız" ifadeleri kullanıldı.

Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA - TRANSFER) Ve Nwakaeme transferi bitti! İlk kamp dönemine yetişiyor (SON DAKİKA... Haberi Görüntüle

ALTAY TARAFTARI 7 SAAT SONRA STATTAN AYRILDI

İzmir derbisinde Göztepe-Altay maçında çıkan olayların ardından bekletilen Altay taraftarlarının 7 saat sonra stattan çıkışına izin verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading