Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Okan Buruk'tan hakem Ali Palabıyık'a sert sözler: Bu iş burada kalmaz

Okan Buruk'tan hakem Ali Palabıyık'a sert sözler: Bu iş burada kalmaz

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk 2-2 biten Alanyaspor maçı sorası hakem yönetimini sert sözlerle eleştirerek, "Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden şeyleri bozmak. Böyle bir savaşın olacağını biliyorduk. Gerekeni yapacağız. Bu iş burada kalacak iş değil" dedi.

Spor

04.03.2024, 08:42

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-0 öne geçtikleri maçta 2-2 berabere kaldıkları Alanyaspor maçı sonrası maçın hakemi Ali Palabıyık'ı sert sözlerle eleştirdi.

İşte Buruk'un açıklamalarından satır başları.

Abdullah Avcı'dan Trabzonspor taraftarını çıldırtacak Fenerbahçe derbisi açıklaması: Ölüm-kalım, savaş... Haberi Görüntüle

"OYUNCULARA ELEŞTİRİ"

"Güzel giden bir oyundu. Türkiye'deki hakemlerin ana rolü, güzel giden şeyleri bozmak. Bu hafta böyle bir savaşın olacağını biliyorduk, bu savaşta 2 puanımızı kaybettik. Oyuncularım elimden geleni yaptı. Onlara tek kızgınlığım, son dakikadaki korner! Oyuncuların bazıları gereksiz şekilde ceza sahası içine gitti. Paslaşarak bitireceğimiz maçı, üzücü şekilde bitirdik."

Fenerbahçe Avrupa'da hangi takımla eşleşti ? Fenerbahçe'nin rakibi kim oldu?... Haberi Görüntüle

"GEREKENİ YAPARIZ"

"Ali Palabıyık'a rağmen çok pozisyona girdik! Galatasaray'a karşı savaş başladı! Bu sadece hakemler değil! Dışarıda da görüyoruz. Savaşacağız! Merak etmesinler! Biz bu savaşta varız! Biz de gerekeni yaparız. Büyük Galatasaray taraftarı da gerekeni yapar! Bu iş sadece burada kalmaz!"

Icardi'den Galatasaray taraftarını sevindiren mesaj: Son 9 haftayı bana bırakın! Haberi Görüntüle

"ÇOK ÜMİDİM YOK!"

"Hep söylüyoruz ama aynı hakemler bu işin içerisinde. İnşallah bir değişim olur ama çok ümidim yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading