Yandex Metrica

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Ali Palabıyık'a sert tepki: Hırsız!

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan Ali Palabıyık'a sert tepki: Hırsız!

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Sacha Boey'e kırmızı kart gösteren Ali Palabıyık için sosyal medyadan dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Spor

31.01.2024, 18:03

Galatasaray-Alanyaspor maçını yöneten Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor.

Karşılaşmanın ilk yarısında Sacha Boey'e verdiği kırmızı kartla gündem olan Palabıyık'a bir tepkide Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan geldi.

Verdiği tartışmalı kararlarla dikkat çeken Ali Palabıyık için sosyal medyadan paylaşım yapan Nihan Buruk, hırsız yakıştırmasında bulundu.

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'TAN ALİ PALABIYIK AÇIKLAMASI

Galatasaray-Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Okan Buruk, Sacha Boey'in pozisyonu için "Ben bu kadar net bir kırmızı kart, hakemin oyun içerisinde hemen gidip vermesine şaşırdım. Bundan daha sert faullere faul vermedi iki takım için de. Top Muslera'ya gidiyor zaten. Diğer taraftan bir adamımız daha geliyor. Yüzde 100 gol pozisyonu ortada yok. Bu benim değerlendirmem" açıklamasında bulundu.

Ayrıca hakemin tavrından da rahatsız olan Buruk, "İlk yarıyı bitirme şekli bile maçtaki hakemin niyetini ortaya koyuyor. Alanyaspor hücumu bitirene kadar bekledi, tam hızlı hücuma çıktık, maçı bitirdi. Burada hakemin niyetini görüyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading