Okan Buruk taşları yeniden diziyor! Zaha ve Kerem'i yeniden kazanacak

Okan Buruk taşları yeniden diziyor! Zaha ve Kerem'i yeniden kazanacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ayrılma ihtimali yüksek olan Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yı takımda tutmak ve performanslarını yeniden yükseltmek için harekete geçti. Buruk, iki oyuncuyu da kazanarak Galatasaray'ın hücum gücünü korumayı hedefliyor.

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılma ihtimalleri gündemdeyken, teknik direktör Okan Buruk bu iki önemli oyuncuyu yeniden kazanmak için stratejik hamleler yapmaya başladı. Spartak Moskova'nın teklifini reddeden Kerem, Avrupa'nın büyük liglerinden teklif bekliyor. Zaha ise kariyerine farklı bir kulüpte devam etmeyi değerlendiren bir diğer isim.

OKAN BURUK'UN PLANI

Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'yı takımda tutmak adına harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de büyük bir başarıya imza atan Galatasaray’da bu iki oyuncunun katkısı büyük oldu. Kerem, 12 gol ve 6 asistle, Zaha ise 9 gol ve 3 asistle toplamda takımın attığı gollerin %32.6’sına doğrudan katkıda bulundu.

KONYASPOR VE YOUNG BOYS MAÇLARI

Okan Buruk, Konyaspor maçında Kerem Aktürkoğlu’nu yeniden kazanma yolunda önemli bir adım attı. Aynı şekilde, Wilfried Zaha'yı da Young Boys maçının kadrosuna dahil ederek, Zaha'nın da takım içindeki yerini sağlamlaştırmayı amaçladı. Buruk, bu iki oyuncuyu sezon boyunca takımın hücum gücünün merkezinde tutarak, hem ligde hem de Avrupa'da Galatasaray'ın iddialı performansını sürdürmeyi planlıyor.

Galatasaray’ın yeni sezonda hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da başarı hedefleri doğrultusunda, Okan Buruk’un bu iki yıldız oyuncuya verdiği önem, takımın hücum gücünü koruma ve geliştirme yolunda atılan stratejik adımlar olarak dikkat çekiyor.

Avatar
Buluthan AKAR