Okan Buruk'tan sürpriz kadro! Galatasaray, Alanyaspor'u konuk ediyor!
Son dakika haberleri... Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor'u konuk edecek. Teknik direktör Okan Buruk, geçen hafta alınan Kayserispor yenilgisinden sonra rotasyona gitme kararı aldı.

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de yarın 13. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında 2016-2017 sezonunda başlayan rekabette sarı-kırmızılılar 7, turuncu-yeşilliler ise 3 kez kazandı. İki müsabaka ise berabere sonuçlandı.
Geride kalan 12 maçta sarı-kırmızılı takımın 25 golüne, Alanya ekibi 14 golle karşılık verdi.
Galatasaray, Nef Stadı'nda Alanyaspor'u konuk ettiği 6 maçın 4'ünü kazanırken, 2 karşılaşma ise turuncu-yeşilli takımın üstünlüğüyle sona erdi.
İstanbul'daki karşılaşmalarda Galatasaray 15 kez fileleri havalandırırken, Akdeniz temsilcisi 4 gol atabildi.
OKAN BURUK'DAN FARKLI KADRO
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, Alanyaspor maçında Rashica'yı ilk 11'de deneme kararı aldı.
Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün''den birini yedek bırakmayı düşünen Buruk, Kosovalı kanat oyuncusundan faydalanacak.
Öte yandan sol bek bölgesinde ise Kazımcan Karataş'ın oynaması bekleniyor.
Ayrıca Galatasaray'da Alanyaspor maçı öncesinde iki futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Kerem Aktürkoğlu ile Sacha Boey, yarın kart görmeleri durumunda 12. haftadaki Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.