Yandex Metrica
SON DAKİKA
Okan Buruk'tan Icardi açıklaması: 'Ön eleme maçına yetiştirirsek muhteşem olur'

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması: 'Ön eleme maçına yetiştirirsek muhteşem olur'

TRT SPOR'da Özgür Buzbaş'ın sorularını cevaplayan şampiyon Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Icardi’nin durumuna göre bir santrfor alabiliriz. Kadromuzu korumaya çalışacağız. Kadroyu koruyunca 2 eksiğimiz kalıyor. Icardi'yi ön eleme maçına yetiştirirsek muhteşem olur." dedi.

Spor

23.01.2024, 21:00

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, TRT SPOR'da önemli açıklamalar yaptı. 

Buruk'un açıklamalarındna satır başları şöyle:

Dünden bugüne Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi! İşte nefes kesen rekabetin geçmişi... Haberi Görüntüle

"FAVORİM CITY"

İtalya futbolu değişim içerisinde. Geçmişte hepimizin gözüne sıkıcı geliyordu ama bir gelişim söz konusu. Favori tabii ki Manchester City, çok formdalar. Teknik direktör farkı çok önde. Oyunu değiştiren bir teknik adam Guardiola.

Nihat Kahveci, Milli Takım'ın mağlubiyetini masaya yatırdı Haberi Görüntüle

"DURSUN ÖZBEK VE ERDEN TİMUR İLE ÇOK FAZLA ŞEYİMİZ EŞLEŞTİ"

Kendim ile ilgili bir gün Galatasaray hocası olacağımı biliyordum ama doğru zamanda doğru insanlarla olmasını istiyordum. Dursun Özbek ve yönetimi seçilirse Galatasaray'a gelme ihtimalim olduğunu biliyordum. Dursun başkan ve Erden Timur ile çok fazla şeyimiz eşleşti. Bu takıma bir değişim gerekiyordu. Planlarımızı da hep büyük bir değişim üzerine kurduk.

Torrent varken takım, beklerken oynayabiliyordu ancak top ayağındayken yaratıcılık anlamında sıkıntı yaşıyordu. Türkiye'de tüm rakipler bekleyen taraf olduğu için bunu değiştirmek istedik. Bu kadroyu kurmada herkesin çok büyük emeği oldu.

TFF Başkanı'ndan flaş Süper Kupa açıklaması: Final ertelenecek mi? Haberi Görüntüle

"ALANYASPOR MAÇI 6-7'YE GİDEBİLİRDİ"

Fikstür için aramızda espri yaptık. İlk 10 maç için. Hoca kovduran fikstür diye. Ama deplasmanlardan iyi bir şekilde çıktık. Alanyaspor maçı kalan bütün sezonda oynayacağımız oyunun fragmanıydı. 6-7'ye gidecek maçta berabere kaldık. 2 kırmızı kart gördük. Sonrasında 14 maçlık seri geldi. Savunmamızı hücum üzerinden kurduk. Öz güvenimizin arttığı maçlar Başakşehir ve Beşiktaş maçlarıydı.

Çok karakterli bir takımımız oldu. Ben onları çok sevdim. Galatasaray'ı çok sahiplendiler. Takım kaptanlarımız bir karar aldı. Kazandıkları primleri eşit şekilde bölüştüler.

Dünyanın en iyileri listelendi! Arda Güler ve Kenan Yıldız ilk... Haberi Görüntüle

"FENERBAHÇE'Yİ İÇERİDE DIŞARIDA RAHAT YENDİK"

Fenerbahçe'ye karşı iki maçta da çok üstün oynadık. Özellikle ikinci maçta isabetli şut attırmadık. Uzun yıllardır içerde dışarda bu kadar rahat kazandığımızı hatırlamıyorum. Bu psikolojik üstünlük.

Rakiplerimizin hakkını vermek istiyorum. Hem Fenerbahçe hem Beşiktaş'ı başarısız olarak görmüyorum çünkü şampiyonluk puanları topladılar. Biz olağanüstü bir seviyeye ulaştığımız için şampiyon olduk.

Bu hafta maç yok mu? 29,30,31 Mart Cumartesi-Pazar Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

"MUSLERA'NIN YANINA BİRİNİ BULACAĞIZ"

Kaleci konusuna karar vereceğiz. Muslera ile birlikte kimin olacağına bakacağız. Bu takımın kaptanı ve bizim için çok önemli. Onunla tabii ki devam edeceğiz. Onun yanına kimi alacağımıza karar vereceğiz. Okan Kocuk'un sözleşmesi bitti, onunla ilgili de bir karar vereceğiz.

Wanda Nara sağlık durumunu açıkladı Haberi Görüntüle

"CENK'İ BEĞENİYORUM"

Süper Lig'de beğendiğim futbolcular olarak çok isim sayabilirim. Fenerbahçe Ferdi ve Arda lig kalitesinin üzerindeki oyuncular. Beşiktaş’ta Cenk başarılıydı. Özellikle ikinci yarı Aboubakar’ın gelmesiyle iyi bir ivme yakaladı. Gedson Fernandes çok iyi performans sergiledi. Bizim maçta çok zorladı. Salih ve Hadziahmetovic ile beraber iyi bir 3’lü oldular. Trabzonspor’dan bu sezon aklıma gelen bir isim yok. Ümraniyespor’da mesela Umut Nayir müthiş bir iş yaptı. Bu ligde 17 gol atmak kolay değil. Şimdilik aklıma gelen isimler bunlar.         

Fenerbahçe Opet - Allianz Vero Volley maçı bugün mü, saat... Haberi Görüntüle

"FUTBOLCULARIMIZA İLGİ VAR"

“Benim en büyük korkum elimizdeki oyunculardan faydalanamamak. Bazen giden oyuncunun yerine gelen oyuncu aynı katkıyı veremiyor. Torreira'ya, Nelsson'a, Boey'e ilgi var. Icardi'nin kalmasını istiyoruz. Kulübünün ve kendisinin kararı. Icardi’nin durumuna göre bir santrfor alabiliriz. Kadromuzu korumaya çalışacağız. Kadroyu koruyunca 2 eksiğimiz kalıyor. Icardi'yi ön eleme maçına yetiştirirsek muhteşem olur."

İçişleri Bakanlığı'ndan derbi açıklaması: Trabzonspor - Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili... Haberi Görüntüle

SİVASSPOR MAÇI

VAR hakemlerin kalitesini arttırmalıyız. Sivasspor maçında ver golü. 1-1 devam etsin. Beni de zan altında bırakıyorsun. Zaten kazandık maçı. Bize verdiği zarar daha farklı oluyor. Onu istemiyorum. Gol ise gol. Ofsayt ise ofsayt. Penaltı ise penaltı. Beni kenarda en fazla rahatsız eden şey, hakem kararlarında standart olmaması.

Şanssızlıklar peşini bırakmıyor: Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey... Haberi Görüntüle

"GAZİANTEP MAÇINI 10 KİŞİYLE KAZANDIK"

Ülkemiz bir felaket yaşadı. Binlerce insan öldü. Şampiyonluk veya başka bir şeyin önüne bunu koyuyorum. Lig bitti hala açıklamalar geliyor. Herkesin kendi adına haklı olduğu yerler var. Ben ilk devrede Gaziantep FK'ya karşı 10 kişiyle oynadım yaklaşık 50-55 dakika. Sakatlanan oyuncum oldu. Kart gören oyuncum oldu ama maçı kazandım. Benim o galibiyetim neden yok sayılsın? Ben onu anlamıyorum. Bir yandan kendi adınıza o puanlar silinsin, hak hukuk deniyor ama o zaman da benim hakkımı yiyorsun.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading