Yandex Metrica

Altılı masada HDP çatlağı: Ne Mansur'a ne Meral'a vereceğimiz oy yok

Altılı masada HDP çatlağı: Ne Mansur'a ne Meral'a vereceğimiz oy yok

HDP Eski Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, “Kimse Mansur Yavaş'ı parlatmasın. Ne ona ne de Akşener'e HDP'lilerin vereceği oy yok!” şeklinde paylaşım yaptı. Ziya Pir'in açıklamasına İyi Parti'den sert tepki geldi. 

Gündem

23.01.2024, 19:37

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'nin Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığı ihtimaline karşı çıkmış ve "Meral Akşener'in cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmıyorum. Daha demokrat, daha bağımsız, daha özgürlükçü ve gerçekten daha bir kadın olması gerekiyor. Ben Meral Akşener'in siyasetine karışacak bir insan değilim, herkes kendi siyasetini yapar ama durduğu çizginin ve anlayışının cumhurbaşkanlığına çok uygun olmadığını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Teknoloji çağına ayak uyduruluyor! Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kuruluyor! Haberi Görüntüle

''NE MANSUR'A NE MERAL'E OY YOK''

2023'te yapılacak seçimler yaklaşırken muhalefet partilerinin oluşturduğu 6'lı masa, Cumhurbaşkanı adayını henüz belirleyemezken Millet İttifakı'nda adı her ne kadar geçmese HDP krizi baş gösterdi. HDP eski Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir'den dikkat çeken bir çıkış geldi. HDP eski Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Kimse Mansur Yavaş'ı parlatmasın. Ne ona ne de Akşener'e HDP'lilerin vereceği oy yok." dedi.

23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis konseri nerede, ne zaman bitecek? 23 Nisan Ankara Edis konseri saat kaçta başlayacak? Ankara Edis... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'DEN SERT TEPKİ

Ziya Pir'in açıklamasına İyi Parti'den sert tepki geldi. İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Gerçek faşist olmanız ve Türk düşmanlığınız şöyle dursun. AK Parti’nin gizli ortağı olduğunuzu her köşeye sıkıştığında gösteriyorsunuz! Mecbursunuz. Ama nafile, büyük Türk Milleti kirli ortaklarınızla beraber size haddinizi bildirecek." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading