Yandex Metrica

Okan Buruk açıkladı! Türk hocanın yeni takımı belli oldu

Okan Buruk açıkladı! Türk hocanın yeni takımı belli oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray teknik direktörlüğü için ismi anılan Okan Buruk, göreve talip olduğunu açıkladı. Birçok takımdan teklif aldığını belirten Buruk, en doğru zamanın geldiğini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 22:08

Teknik direktörü Okan Buruk, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programına konuk oldu.

Kariyeri hakkında açıklamalarda bulunan Buruk, Galatasaray'da çalışmak istediğini söyledi.

Teknik adam kariyerinde en dipten gelip, Başakşehir'de lig şampiyonu olduğunu aktaran Okan Buruk, "Galatasaray'da teknik direktör olabilmek için çok çaba sarf ettim. Şampiyonluk yaşamış bir teknik direktör olarak Galatasaray teknik direktörlüğünü istiyorum. İnşallah bir gün olur. Doğru zamanda olacaksa olsun, bu zamanın geldiğini de bir yandan düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Semih Kılıçsoy Süper Lig'i salladı: 2024'ün en iyisi! Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: TEKLİF ALDIM

 "Çalışmadığım dönemde onlarca teklif geldi. Hep bekledim. Yani aslında kendime takım aramıyorum. Ama Galatasaray'ın böyle bir düşüncesi olursa ben de maddi-manevi hiçbir şey düşünmeden camiaya hizmet etmeyi çok istiyorum."

Ali Koç, U19 takımına moral verdi: Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden bahsedecek! Ali Koç, U19 takımına moral verdi: Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK INTER OLAYINI ANLATTI

Geçmiş dönemde Inter'e bedelsiz gittiği için büyük eleştiriler alan Okan Buruk, yaşanan olaydan 21 sene sonra anlattı.

Taraftarların kırgınlıklarına değinen Buruk,"Ben Inter'e giderken alacaklarımın çoğunu içeride bırakarak ve izin alarak Inter'e gittim." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading