Yandex Metrica
SON DAKİKA
Oğlunu kaybeden Cristiano Ronaldo'ya destek artıyor! Liverpool taraftarı bakın ne yaptı...

Oğlunu kaybeden Cristiano Ronaldo'ya destek artıyor! Liverpool taraftarı bakın ne yaptı...

Son dakika haberleri... Dün akşam oynanan Liverpool- Manchester United maçında oğlunu kaybeden Cristiano Ronaldo'ya tribünlerden destek geldi.

Spor

23.01.2024, 19:09

İngiltere Premier Lig'deki 30. hafta erteleme maçında Liverpool, Manchester United'ı 4-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.

Anfield Stadı'nı dolduran taraftarlar, yeni doğan bebeğini kaybetmesi nedeniyle sahaya çıkamayan Cristiano Ronaldo için 7. dakikada anlamlı bir davranışta bulundu.

Stattaki herkes ayağa kalktı ve Manchester United'da 7 numaralı formayı giyen Ronaldo'ya bir dakika boyunca alkışlarla destek verdi.

Cinsel istismar davasında flaş gelişme! Dani Alves için karar çıktı Haberi Görüntüle

LIVERPOOL'DAN RONALDO'YA: ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN

Liverpool taraftarları kendileriyle özdeşleşen "You'll Never Walk Alone" (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) marşlarını Ronaldo için söyledi.

Bütün stadın ayağa kalktığı dakika boyunca alkışların yükseldiği Liverpool tribünlerinde bazı taraftarlar, Ronaldo'nun formasını da havaya kaldırdı.

Ronaldo ve sevgilisi Georgina Rodriguez Pazartesi günü yaptıkları açıklamada, yeni doğan ikiz bebeklerinden erkek olanın hayatını kaybettiğini duyurdu. Çift, açıklamalarında "herhangi bir anne-babanın yaşayacağı en büyük acı" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta beklenmedik ayrılık! Ara transfer aşısı Kartal'a tutmadı Haberi Görüntüle

LIVERPOOL'DAN RONALDO'YA DESTEK

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading