Yandex Metrica

O otomobilde inanılmaz fiyat! ÖTV ve KDV tamamen sıfırlandı! İsteyen 240 bin liradan satın alabilir!

O otomobilde inanılmaz fiyat! ÖTV ve KDV tamamen sıfırlandı! İsteyen 240 bin liradan satın alabilir!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışın ardından vatandaşlar fiyatı düşük alternatif araç aramaya başladı.

Spor

23.01.2024, 20:51

Sıfır otomobil fiyatları son zamanlarda astronomik artışlarla gündeme gelirken ikinci el otomobil fiyatları da ondan aşağı kalır gibi değil. Bu durum vatandaşları en ucuz sıfır otomobil araştırmasına yönlendirdi.  

Artan otomobil fiyatlarına karşı devletin çeşitli önlemleri devreye almasına rağmen fırsatçıların aç gözlülüğü otomobil fiyatlarının artmasına neden oldu. Sıfır otomobilleri galerilerden alan fırsatçılar otomobilleri yüksek fiyata satmak için stokluyor. 

İkinci el otomobil fiyatlarında da yaşanan artışlar tüketicinin iyice canını sıkarken bazı otomobil firmaları satışları artırmak için otomobil fiyatlarında kampanya yapıyor. 

Alternatif ucuz fiyatlı otomobil olmaması düşündürücü bir hal alırken bu haberimizdeki model ise tam bomba.Günlük kullanımlarınızda sizlerin adeta yardımcısı olacak olan bu aracın fiyatı da tahmin edilenden çok daha ucuz. 

Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Haberi Görüntüle

SADECE 240 BİN TL

İşte 240 bin TL’den satışa sunulan RKS M5 modeli…

RKS M5, son dönemde oldukça popüler olan mini elektrikli otomobiller kategorisinde yer alıyor. Bu otomobilin taşıma kapasitesi klasik olarak 3 kişi. RKS M5 modeline ait fiyat ve özelliklerine isterseniz gelin yakından bir göz atalım. Genel olarak baktığımızda RKS M5 modeli hayli iddialı bir tasarıma sahip. Yani aracın dışarıdan bakıldığında hayli şık durduğunu söylememiz gerekiyor.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

90 KM'LİK MENZİL

RKS M5 modelinde 2500W’lık bir motor yer alıyor. Bu motor 6 adet 72V / 78Ah akü ile desteklenmiş durumda. M5, yol ve hava koşullarına bağlı olarak 90 km’lik bir menzil sunuyor. Tabi ki elektrikli otomobillerde menzil unsurunun fazlasıyla değişken olduğunu unutmamak gerekiyor. Yalnızda 400 kilogramlık bir ağırlığa sahip olan bu otomobili normal şebeke geriliminden 6 ile 8 saatte şarj edebiliyorsunuz.

Şu anda ülkemizde satışta olan RKS M5 modelinin fiyatı ise 240.000 TL ve 300.000 TL arasında değişiklik göstermekte. Otomobilin maksimum hızı ise 25 ile 45 kilometre arasında değişiyor. Elbette bu hız yokuşlarda çok daha aşağılara düşebilir. Eğer günlük kullanım için iyi bir alternatif arıyorsanız RKS M5’e de göz atmanızda fayda var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading