Yandex Metrica
SON DAKİKA
O anlar ekran başına kilitledi! Ronaldo, gözyaşlarını tutamadı

O anlar ekran başına kilitledi! Ronaldo, gözyaşlarını tutamadı

Dünya Kupası'nın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo Katar'da sahneye çıktığı ilk maçta gözyaşlarına hakim olamadı. Yıldız futbolcunun Portekiz Milli Marşı okunduğu sırada ağlaması dikkat çekti.

Spor

27.03.2024, 22:08

-2022 FIFA Dünya Kupası’nın favorileri arasında gösterilen Portekiz’in, H Grubu’ndaki ilk maçı olan Gana mücadelesinde gözler Cristiano Ronaldo’nun üzerindeydi. Katar’da ilk kez sahneye çıkan Ronaldo, geçirdiği çalkantılı dönem nedeniyle mücadele öncesi oldukça duygusaldı.

Manchester United ile resmen yolların ayrılmasının ardından kulüpsüz kalan Portekizli yıldız Gana maçı öncesi milli marş okunurken gözyaşlarını tutamadı. Seremoni sırasında tüm gözlerin radarında olan Ronaldo’nun gözlerinin dolması sosyal medyada da gündem oldu.

Şampiyonlar Ligi'nin favorisi belli oldu! İşte devler arasından sıyrılan o... Haberi Görüntüle

Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri kim? UEFA Konferans Ligi, Fenerbahçe rakibi saat... Haberi Görüntüle

EFSANE OLDUĞU KULÜPTEN OLAYLI AYRILIŞ 

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala efsane olduğu kulübe veda etmek zorunda kalan Ronaldo, müzesindeki tek eksiği olan Dünya Kupası’nı almak için Katar’da son dansına çıktı.

Turnuva öncesi takım arkadaşları ile arasının bozuk olduğu haberleri sıkça basına servis edilirken, 37 yaşındaki yıldız golcü bu dedikoduları kesin bir dille yalanladı ve arkadaşlarının da kendisine büyük destek verdiğini söyledi. Son dönemde popülerliğini iyice artıran Ronaldo geçtiğimiz günlerde 500 milyon takipçiye ulaşan ilk Instagram kullanıcısı olarak tarihe geçmişti.

Portekiz ile birlikte Dünya Kupası için Katar'da olan Ronaldo, MaNU ile veda sonrası yaptığı açıklamada, “Manchester United ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı olarak sözleşmemizi erken bitirme konusunda anlaştık. Manchester United'ı ve taraftarları seviyorum, bu asla değişmeyecek. Ancak, benim için yeni bir meydan okuma aramak için doğru zaman geldi” ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading