Yandex Metrica

Nwakaeme transferi bitiyor! Nijeryalı yıldız Süper Lig devine imza atacak

Nwakaeme transferi bitiyor! Nijeryalı yıldız Süper Lig devine imza atacak

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra henüz yeni bir takımla anlaşamayan Anthony Nwakaeme'nin yeni durağı belli oluyor.

Spor

23.01.2024, 22:10

Geçen sezon Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ve sonrasında sözleşmesini uzatmayarak takımdan ayrılan Anthony Nwakaeme, Süper Lig'de kalmaya karar verdi.

Suudi Arabistan ve Katar takımlarından aldığı yüksek tekliflere rağmen Türkiye'de yaşamak isteyen Nijeryalı yıldızın Galatasaray'dan haber beklediği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta Dursun Özbek ile Gayrettepe'de bulunan bir otelde görüştüğü iddia edilen Nwakaeme'nin yıllık ücret isteği yönetimi rahatsız etmişti.

Ligin başlamasına 3 hafta kala artık bir takıma katılmak istediğini menajerine ileten tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a gitmek için maaşından fedekarlık yapacağı iddia ediliyor.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş derbi biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

NWAKAEME GALATASARAY YOLUNDA

Trabzonspor ile yollarını ayırdıktan sonra Süper Lig'den teklifler alan Nwakaeme'nin Galatasaray ile yeniden masaya oturacağı belirtildi.

İstediği teklifleri alamayan Nİjeryalı yıldızın Süper Lig'den gelen teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Senelik 3.5 milyon Euro maaş iseyen oyuncunun 2 milyon Euro seviyelerine indiği konuşuluyor.

Bordo mavili ekiple 2021-2022 sezonunda 30 maça çıkan Nwakaeme, 13 gol atıp, 10 asist yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading