Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nuri Şahin itiraf etti: Üç büyüklerle görüştüm

Nuri Şahin itiraf etti: Üç büyüklerle görüştüm

Son dakika haberleri... Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, Süper Lig hakkında değerlendirmelerde bulunarak merak edilenleri cevapladı.

Spor

23.01.2024, 19:06

Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük yaptığı Antalyaspor ile başarılı işlere imza atan Nuri Şahin, Tivibu Spor’dan Çiğdem Günal’ın sorularını yanıtladı.

Antrenörlük kariyeri olmak üzere birçok konu hakkında konulan Şahin, “Herkese samimi yaklaşmaya çalışıyorum. İletişimimi yalanlar üzerine değil, doğrular üzerine kurmaya çalışıyorum. Acı olsa da gerçekleri oyuncularımın yüzüne söylediğim için ve bunları yalan olmadan söylediğim zaman futbolcu da ona inanıyor, bu yüzden iletişimde sıkıntı olmuyor. Benim açımdan şu ana kadar iletişimde hiçbir sorun olmadı. Oyuncular bu işin çok önemli, hatta en önemli parçası. Futbol hocaların değil, oyuncuların oyunu... Futbolculara karşı şeffaf ve dürüst olmak çok önemli.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın yıldızı A Milli Takım kadrosuna dahil edildi Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN: TEKNİK DİREKTÖR OLMAYI 2015'TE DÜŞÜNDÜM

“Teknik direktör olmak istediğimi 6-7 yıldır biliyorum, ama Antalyaspor'u "Orada hoca olurum, oraya gideyim" diye tercih etmedim. Ben buraya futbolcu olarak transfer oldum. Teknik direktörlüğe başlangıç buraya nasip oldu, iyi ki de öyle oldu. Teknik direktör olmayı çok ağır bir sakatlık geçirdiğim 2015 yılında kafaya koydum. O dönem futbola dönüp dönemeyeceğim bile belli değildi. Borussia Dortmund'da o dönemki teknik direktör Thomas Tuchel'dan ilham alarak bunu düşünmeye başladım, ama teknik direktörlük konusunda kendisine en çok danıştığım kişi Jürgen Klopp'tu.”

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen... Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN: TRABZONSPOR TARAFTARI BANA KIZDI

“Trabzonspor'u yenmemizin ardından Trabzonsporlu taraftarlar beni çok eleştirmişti, ‘Çok sevindin, şampiyon mu oldun?’ diye. Onunla bir alakası yok. Şu anda Spor Toto Süper Lig'in en iyi takımı Trabzonspor ve takımın başında da benim için çok değerli bir insan olan Abdullah Avcı var. İkimiz birbirimizin kariyerine çok etki etmişizdir, aile olarak da görüşüyoruz. Abdullah Avcı her zaman tecrübelerinden yararlandığım bir insan. Trabzonspor'u yendiğimiz gün skordan daha çok oyun planımızın tamamıyla işlemesine çok mutlu olmuştum. Ne çalıştıysak, ne kurguladıysak hepsini sahaya yansıttığımız için sevinmiştim. ‘Abdullah Hoca'yı yendim’ gibi bir olay yoktu. Hatta kendisi bana sonradan ‘Sadece bir takıma karşı mağlup olup şampiyon olacaksam beni yenen sen ol’ demişti. Bu beni çok onore etmişti. Bunlar çok değerli... Trabzonspor büyük ihtimalle, çok büyük bir mucize olmazsa şampiyon olacak ki yakışır. Yıllar sonra gelen bir şampiyonluk... Abdullah Avcı için çalışmayı asla bırakmayan bir insan, onun için çok mutluyum. Trabzonsporlu taraftarlar da bu şampiyonluğu yıllardır bekliyor, onlar için de çok farklı bir duygu. Yine de şimdiden onları tebrik etmek doğru olmaz, ama büyük ihtimalle Trabzonspor şampiyon olacak.”

Xabi Alonso kararını verdi mi? Öğrencisini de yanında götürecek Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN: ÜÇ BÜYÜKLERİN HEPSİYLE GÖRÜŞTÜM

“Hem Sinan Engin döneminde hem de o dönemden sonra Beşiktaş ile görüşmüştüm. Ondan sonra birkaç kere Galatasaray ile görüştüm. Michael Skibbe ile Karl Heinz Feldkamp dönemlerinde... Fenerbahçe ile kısa görüşmelerim oldu, Emre Belözoğlu ile görüştüm. Hepsiyle görüştüm, ama "Tamam, Türkiye'ye gidiyorum. Şu takıma gidiyorum" diye bir söz ya da düşünce olmadı Antalyaspor'dan önce.”

Fenerbahçe'de ilk ayrılık iddiası: Bonucci ay sonunda ayrılacak Haberi Görüntüle

NURİ ŞAHİN SÜPER LİG'İN EN İYİ FUTBOLCUSUNU AÇIKLADI

“Uğurcan Çakır inanılmaz bir kaleci, Altay Bayındır da öyle. Kerem Aktürkoğlu çok iyi bir oyuncu. Doğukan Sinik bence yine çok iyi, bunu hocası olduğum için söylemiyorum. Çok farklı bir yetenek ve çok kaliteli... Anthony Nwakaeme bence ligin en iyi futbolcusu. Yine benim için bu ligin en iyi oyuncularından bir tanesi İttifak Holding Konyasporlu Amir Hadziahmetovıc. Kendisi çok beğendiğim ve bence gereken değeri görmeyen bir oyuncu. O kadar çok oyuncu var ki... Kim Min-Jae inanılmaz iyi! Ama bence şu an ligin en iyisi ve yılın futbolcusu Anthony Nwakaeme.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading