Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nuri Şahin, futbolu bıraktığını açıkladı

Nuri Şahin, futbolu bıraktığını açıkladı

Son dakika haberi... Antalyaspor'da futbol sorumlusu olarak göreve başlayan Nuri Şahin, futbolu bıraktığını duyurdu.

Spor

23.01.2024, 18:08

Kariyerinde Borussia Dortmund, Real Madrid ve Liverpool gibi dev takımların formasını giyen ve son olarak ülkemizde Antalyaspor'da görev yapan Nuri Şahin teknik direktör Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından 'Futbol Sorumlusu' olarak takımın başına getirilmişti.

Oyuncu-teknik adam olarak kırmızı-beyazlılarda çalışan ve ilk olarak Sivasspor karşılaşmasında saha kenarında olan 33 yaşındaki Şahin’in geleceği merakla bekleniyordu.

Nuri Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada futbolu bırakma kararı aldığını duyurdu.

Trabzonspor'dan sol bek atağı! Yıldız isim için yükleniyor Haberi Görüntüle

“BUGÜNE KADAR YAŞADIĞIM HER ŞEY İÇİN MİNNETTARIM”

Şahin paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Küçücük bir çocuktum ve bu oyunun; mücadelesi, sevinci, heyecanı, üzüntüsü, başarısı, başarısızlığı ve daha bir çok şeyine aşık olmuştum. Kendimi en iyi futbolla ifade ettim, kendimi en mutlu hissettiğim yer sahaydı, bu hayata dair neyim varsa o yeşil saha ve o meşin yuvarlak verdi bana. Tutkuyla bağlandığı şey bir insanın hayatına ne kadar dokunabilirse, futbol benim hayatıma o kadar dokundu; tüm muhteşemliğiyle. Bugüne kadar yaşadığım her şey için minnettarım.

Artık kariyerime futbol sorumlusu olarak devam etme zamanı. Saha içinde tecrübe ettiğim, araştırıp biriktirdiğim, birlikte çalıştığım hocalarımdan öğrendiğim tüm bilgileri artık ortaya koyma vakti. Fraport TAV Antalyasporda bana bu şansı veren başkanımıza ve tüm yönetimimize çok teşekkür ederim.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading