Yandex Metrica

Nihat Özdemir sitem etti! İstifasında kimin etkili olduğunu duyurdu

Nihat Özdemir sitem etti! İstifasında kimin etkili olduğunu duyurdu

Son dakika haberleri... TFF başkanlığı görevinden olay bir şekilde istifa eden Nihat Özdemir, sessizliğini bozdu.

Spor

23.01.2024, 22:07

Yaklaşık 3 yıllık TFF başkanlığı görevinden dün itibariyle ayrılan Nihat Özdemir, ayrılık gerekçesini açıkladı.

Posta Gazetesi'ne konuşan Özdemir, "Geldiğim günden bu yana yıpratıldım. Adeta yıldım. İnan bu adamlarla asla uğraşılmaz. Ben de bugüne kadar iyi dayandım." ifadelerini kullanarak sitem etti.

Süper Lig'den 13 hakemim görevden ayrıldıktan sonra Tahkim Kurulu tarafından geri getirilmesinin istifayla bir ilgisi olmadığını belirten Nihat Özdemir, "13 hakem ile ilgili alınan kararın Tahkim Kurulu’ndan dönmesi de istifa kararımda asla ve asla etkili olmadı. Maalesef yayın ihalesini gerçekleştiremedik. Katar’da yaptığımız son toplantıda da işler iyi gitmedi. Bunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Her şeyin hayırlısı olsun, şimdi hayatımda yeni bir dönem başlıyor.” dedi.

Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5 sırayı tamin etti! Süper Lig'in şampiyonu açıkladı: Ünlü veri sitesi, ligde ilk 5... Haberi Görüntüle

NİHAT ÖZDEMİR: GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ ETKEN OLDU

“Bu anlık bir olay değildi. Uzun süredir kafamda şekillenen kararı uygulamaya koydum. Geçen hafta katıldığım UEFA görüşmelerimde bu konuyu kendi kendime açtım ve sonunda kararımı verdim. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ istifa sürecinde etken olmuştur. İstediğini yapmadım. Birçok yerde Fenerbahçe ve Galatasaray’ın istifamda rol oynadığı yazılsa da bunun aslı astarı yok.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading