Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nihat Kahveci’den Trezeguet yorumu! Gelirse Cornelius'a çok gol attırır

Nihat Kahveci’den Trezeguet yorumu! Gelirse Cornelius'a çok gol attırır

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci: "Eğer alınırsa, Cornelius'a çok gol attırır" dedi. Kahveci Trabzonspor'un transfer çalışmalarını değerlendirdi. Bordo mavililerin transfer listesindeki Trezeguet için "Alınırsa, Cornelius'a çok gol attırır" diyerek transferin olumlu olduğunu ifade etti.

Spor

27.02.2024, 16:17

TRT spor ekranlarında Trabzonspor kadrosunu analiz eden Nihat Kahveci, Uğurcan Çakır’ın performansını başarılı olduğunu ve şampiyonlukta büyük payı olduğunu dile getirdi. Kahveci, “Uğurcan Çakır'ın olduğu takımda başka kaleciye bakılmaz' diyen Kahveci; "Uğurcan geçen sezon her maç istikrarlı oynadı. Bana göre şampiyonluğa en fazla etki eden isimdi" dedi.

Nwakaeme'nin takımdan ayrılmasından sonra yerine kimin geleceği henüz netlik kazanmadı. Nwakaeme'nin yerine Trezeguet konuşuluyor. Bordo mavililer bu transferi sonuçlandırmak için çaba gösteriyor.

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı! Bunu başaran... Haberi Görüntüle

TREZEGUET GELİRSE CORNELİUS’A ÇOK GOL ARTTIRIR

Nihat Kahveci, Nwakaeme'nin yerinin doldurulup doldurulamayacağını bilemediğini ifade etti. Kahveci, "Onun yerine Trezeguet konuşuluyor. Trezeguet çok katkı yapar. İyi bir oyuncu. Ama Nwakaeme bir sihirbazdı. Onun yerini doldurabilir mi? Açıkçası bende bilmiyorum. Fakat bildiğim ve inandığım şu ki, Trezeguet gelirse Cornelius'a çok gol attırır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading