Yandex Metrica

Nihat Kahveci o futbolcuyu öyle bir övdü ki... Bu pozisyonu alın, ders olarak izletin!

Nihat Kahveci o futbolcuyu öyle bir övdü ki... Bu pozisyonu alın, ders olarak izletin!

Trabzonspor-Konyaspor maçında üst üste çalımlar atarak Edin Visca'ya gol pası veren Anthony Nwakaeme, eski milli futbolcu Nihat Kahveci'den övgü üstüne övgü aldı.

Spor

27.01.2024, 15:31

Trabzonspor'un İttifak Holding Konyaspor'u 2-1 yendiği maçta Edin Visca'ya asist yapan Anthony Nwakaeme yaptığı hareketlerle taraftarın gönlünde taht kurdu. 

Ders niteliğinde çalımlar atarak çevresindeki 4 rakip futbolcuya rağmen Edin Visca'ya topu ulaştırmayı başaran Nwakaeme, Trabzonspor'un 2-0 öne geçmesinde büyük rol oynadı. 

Maçın ardından TRTSpor'da yayınlanan Futbol Gecesi programında eski milli futbolcu Nihat Kahveci, 83 dakika boyunca oyunda kalan Bordo Mavili yeteneği öve öve bitiremedi. 

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

DÜNYA ÇAPINDA HAREKETLER!

"Bu pozisyonu alın, ders niteliğinde her yerde izletin. Yurtdışında izletin. Biz Avrupa ligini izliyoruz. Onlar da Nwakaeme'yi izlesin. 'Türkiye ligi nasılmış' desinler" ifadelerini kullanan Nihat Kahveci, Türk takımlarında çok yetenekli futbolcular bulunduğunu, bu oyuncuların çok iyi maçlar çıkardıklarını ancak tanıtım eksikliğinden ötürü isimlerinin dünya pazarında duyulamadığını anlattı. 

"Ben sağ bek olsam Trabzonsporlu Nwakaeme'ye karşı oynamak istemezdim. Ona karşı savunma pozisyonunda oynamak çok zor! Adam nasıl 'bisiklet' yapıyor, inanılmaz!" diyen Kahveci, Nwakaeme'nin ders niteliğinde bir performans sergilediğini, PR'ının yapılması halinde bu futbolcuyu dünyanın tanıyacağını dile getirdi.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

"PARDON, GEÇEBİLİR MİYİM?"

NWakaeme, spor yorumcusu eski futbolcu Metin Tekin'in de hayranlığını kazandı. Tekin, "Dört kişinin içinden 'pardon geçebilir miyim' deseniz o dar alanda zor geçersiniz ama Nwakaeme dört kişinin içinden topla geçti" dedi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading