Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nihat Kahveci canlı yayında sinirlendi: Bırakın bu işleri! Fenerbahçe-Karagümrük maçı sonrası sert konuştu

Nihat Kahveci canlı yayında sinirlendi: Bırakın bu işleri! Fenerbahçe-Karagümrük maçı sonrası sert konuştu

Son dakika haberleri... Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe-Karagümrük maçı sonrasında Caner Erkin için yapılan yorumlara sert cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 22:14

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Fenerbahçe-Fatih Karagümrük maçı nefes kesti.

Toplam 9 golün atıldığı mücadelede kazanan Sarı-lacivertliler oldu.

Batshuayi'nin 90+5'te attığı galibiyet golünden önce Caner Erkin'in ofsayt çizgisini bozması ve Valencia'nın kullandığı penaltıda elini havaya kaldırması tartışma konusu oldu.

Hakim Ziyech'in Galatasaray'da kalması içn tek bir şart ortaya çıktı!... Haberi Görüntüle

NİHAT KAHVECİ: BIRAKIN BU İŞLERİ

Caner Erkin için çıkarılan iddialara tepki gösteren TRT Spor yorumcusu Nihat Kahveci, "Caner Erkin'e tepki gösterenlere sadece şunları söylüyorum; Karagümrük'ün 4.golü; tacı Caner atıyor...topu Caulker arkaya aşırıyor...kafa golünü de Burak Kapacak atıyor. 3 futbolcunun da Fenerbahçe geçmişi var. Bırakın bu işleri" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca Batshuayi'nin performansına da değinen Kahveci, "Batshuayi için kolay bir şey değil. Beşiktaş'ta attıklarından çok kaçırdıklarıyla anıldı ama orayı bir kenara bırakmış, yepyeni bir sayfa açmış kendine. 'Ben Kadıköy'ün çocuğuyum' dercesine oynuyor" dedi.

A Milli Takım kalesini de koruyan Altay Bayındır'ın ıslıklanmasına da üzüldüğünü aktaran Nihat Kahveci, " Altay Bayındır'ın bir Hatay deplasmanı performansı var; bazı kalecilerin sezon boyunca yaptığı kurtarışı yaptı. formsuz mu ? Evet ama ıslıklama yanlış" açıklamasında bulundu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading