Yandex Metrica

Nereye gideceği merak ediliyordu! Berke Özer sonunda karar verdi! İşte yeni adresi

Nereye gideceği merak ediliyordu! Berke Özer sonunda karar verdi! İşte yeni adresi

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra henüz bir takımla anlaşmayan Berke Özer'in yeni takımı belli oluyor. Genç kaleci Avrupa'ya gidiyor.

Spor

23.01.2024, 22:12

Sezon başı Fenerbahçe ile sonlanan sözleşmesini uzatmadan kulüpten ayrılan Berke Özer, Avrupa'da forma giymeye hazırlanıyor.

Yaz döneminde çalışmalarına İstanbul'da kiraladığı halı sahada bireysel olarak sürdüren Berke, Belçika'ya gitme kararı aldı.

Daha önce formasını giydiği Westerlo'dan teklif aldığı iddia edilen 22 yaşındaki kalecinin 3 senelik sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Yusuf Yazıcı'dan Konferans şov! En iyisi seçildi Haberi Görüntüle

BERKE ÖZER: OYNAMAM GEREKİYOR

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Berke Özer, Ekibimizle birlikte ince eleyip, sık dokuyoruz. Genç bir oyuncuyum. Oynamam gerekiyor. Bunun neticesinde de en doğru kararı almak için bekliyoruz. Görüştüğümüz kulüpler de var. İnşallah en kısa zamanda sonuca varacağız. Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek istiyorum. Ama tabii ki en önemlisi oynamak, oynayabilmek, gelişebilmek. Fenerbahçe'de 4 senede çok önemli şeyler öğrendim. Bu öğrendiklerimi, Avrupa'da en iyi şekilde uygulamak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading