Yandex Metrica

Nereden nereye! Ronaldo 'yaşlı' diye veto yedi rezil rüsva oldu

Nereden nereye! Ronaldo 'yaşlı' diye veto yedi rezil rüsva oldu

Son dakika haberleri... Alman medyası, Manchester United'dan ayrılmayı kafasına koyan Ronaldo'nun istenmeyen adam ilan edildiğini ve "çok yaşlı" olduğu için dünya devinden veto yediğini yazdı.

Spor

02.04.2024, 14:12

Futbol kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da devam eden Cristiano Ronaldo, hocasıyla yaşadığı sorunlar yüzünden Ada'dan ayrılmayı kafasına koydu. 

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

DEVLER LİGİ ŞARTI

Ronaldo'nun yetiştiği kulüp olan Sprting Lizbon'a dönebileceği konuşulurken birçok Avrupa takımı, yıldız futbolcuyla yakından ilgileniyor. Ancak Ronaldo, kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren bir takıdma devam etmek istiyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Fenerbahçe ve Galatasaray'a şok! Cezaları açıklandı Haberi Görüntüle

RONALDO'YU YAŞLI BULDU

Almanya'nın önde gelen spor gazetelerinden Bild, Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'un Ronaldo ile ilgilenmediğini okucularına duyurdu. Dortmund, Ronaldo'nun "çok yaşlı" olduğunu düşünüyor.

Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Arda Turan İspanya'daki ev sahibini bezdirdi! 230 bin euro hasar Haberi Görüntüle

''HERHANGİ BİR TEMAS YOK''

Manchester United'tan ayrılmasına kesin gözle bakılan Cristiano Ronaldo'nun adı son zamanlarda Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'la anılıyordu. Borussia Dortmund CEO'su Watzke ise Sky Almanya'ya verdiği demeçte, "Cristiano Ronaldo'yu seviyorum. Cristiano'nun Signal Iduna Park'ta oynadığını görmek kesinlikle büyüleyici bir fikir. Ancak taraflar arasında herhangi bir temas yok" dedi.

Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de hayatını kurtardı Hırsızlar Yusuf Yazıcı'nın evini bastı! Milli futbolcunun hamlesi belki de... Haberi Görüntüle

İSTENMEYEN ADAM İLAN EDİLDİ

Alman devinin Ronaldo'yu yaşldığı bulduğu için transfer etmek istememesi dünya basınınında geniş yer aldı. Birçok haber ajansı, Ronaldo'nun miladının dolduğunu ve istenmeyen adam ilan edildiğini yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading