Yandex Metrica

Nelsson'da transfer açıklaması! Danimarkalı oyuncuya Avrupa devi talip oldu

Nelsson'da transfer açıklaması! Danimarkalı oyuncuya Avrupa devi talip oldu

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, bugün Antalya kampına katıldı. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Nelsson, transfer sorusuna cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 22:16

Galatasaray'da Antalya kampına katılan Victor Nelsson, bu sabah yapılan idman öncesi açıklamalarda bulundu.

2022 Dünya Kupası performansını değerlendiren Nelsson, "Danimarka için istediğimiz seviyeye çıkamadık. Fransa'ya karşı bir maça daha çıktım. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Gruptan çıkamadığımız için bir hayal kırıklığı var.
Genelde daha fazla deneyimli oyuncu olduğunu düşünüyorum. Daha az gol yiyoruz. O yüzden de maçı kazanıyoruz. Bu sezon geçen seneye göre daha deneyimli futbolcular var." yorumunda bulundu.

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

NELSSON'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla başta olmak üzere birçok takımın yakın takibe aldığı Nelsson, transfer için yöneltilen soruya şöyle cevap verdi:

Şu anda odağım Galatasaray. Transfer tarafına o kadar enerjimi vermiyorum. Galatasaray ile şampiyonluğu kazanmak istiyorum. Şu anda odaklandığım şey bu. 

Performansım daha çok takımla ilgili. Marcao'nun gitmesi veya Abdülkerim'in gelmesi önemli değil. Çok iyi bir takımımız var. Ve arkadaşlarımız bize çok yardımcı oluyor. Özellikle Torreira defanstaki oyunculara çok yardımcı oluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading