Yandex Metrica

Nelsson'a yapılan çılgın teklif oyuncunun aklını başından aldı! Yıldız futbolcu İspanyol devine gidiyor

Nelsson'a yapılan çılgın teklif oyuncunun aklını başından aldı! Yıldız futbolcu İspanyol devine gidiyor

Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden Sevilla bir başka yıldız isim Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için çılgın rakamla geliyor.

Spor

23.01.2024, 19:37

Sevilla, Victor Nelsson'u kadrosuna katmak için sarı kırmızıların kapısını çalmaya hazırlanıyor. Victor Nelsson için yapılan teklife oyuncudan da onay çıktı.

Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Okan Buruk'tan flaş karar! Yıldız ismi ingilizlere kaptırmak istemiyor Haberi Görüntüle

10-12 MİLYON SEVİYESİNDE TEKLİF GELDİ

Galatasaray'ın yıldızlarına teklifler yağıyor. Avrupa kulüplerinin radarına giren Victor Nelsson yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Nelsson için Sevilla 10-12 milyon euro seviyelerinde bir teklif yaptığı ortaya çıktı. Galatasaray ise 20 milyon euro'dan aşağı oyuncuyu bırakmak istemiyor.

Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Massimiliano Allegri'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: Teknik özellikleri çok iyi Haberi Görüntüle

SERBEST KALMA BEDELİ 25 MİLYON EURO

23 yaşındaki Danimarkalı stoper Victor Nelsson'un serbest kalma bedeli 25 milyon euro. Genç stoper geçen sezon Galatasaray formasıyla 45 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading