Yandex Metrica

Nefes kesen maçta kazanan Kartal! Maç sonu Ankaragücü taraftarından Salih Uçan'a saldırı!

Nefes kesen maçta kazanan Kartal! Maç sonu Ankaragücü taraftarından Salih Uçan'a saldırı!

Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş nefes kesen maçta deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Maç sonunda bir Ankaragücü taraftarı Salih Uçan'a saldırırken, ev sahibi teknik heyeti ile Beşiktaş kulübesi arasında da arbede yaşandı.

Spor

23.01.2024, 19:45

Süper Lig'in 5. haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş, 3-2'lik skorla kazandı.

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt Haberi Görüntüle

SON SÖZÜ N'KOUDU SÖYLEDİ

Ankaragücü, 26. dakikada Giorgi Beridze'nin golüyle öne geçti. Beşiktaş, bu gole 4 dakika sonra Jackson Muleka ile yanıt verdi ve eşitlik geldi. Beşiktaş, 35. dakikada Wout Weghorst'un asisti ve Dele Alli'nin golüyle öne geçti. Alli, Beşiktaş formasıyla ilk golünü Başkent'te kaydetti. MKE Ankaragücü, ikinci yarının başlamasının ardından 47. dakikada Gürcü oyuncusu Beridze ile eşitliği sağladı. 

Beşiktaş, 73. dakikada VAR uyarısıyla penaltı kazandı. 74. dakikada topun başına gelen Georges-Kevin N'Koudou, galibiyeti siyah beyazlılara kazandırdı. MKE Ankaragücü'nde Marlon, 90+4'te yaptığı itiraz nedeniyle ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

CENK TOSUN'A SALDIRI

Bu arada maçın bitiş düdüğüle birlike saha karıştı. Bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren bir Ankaargücü taraftarının Beşiktaşlı Salih Uçan'a tekme attığı görüldü.

Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Milli futbolcu gözyaşlarını tutamadı! Kenara alınmadan 13 dakika önce... Haberi Görüntüle

JOSEF DE SOUZA'YA KIRMIZI KART

Beşiktaş'ta maçın ardından Josef de Souza, yaşanan olaylar sonrası kırmızı kart gördü. Weghorst, maç sonrası sözlerinde; "Josef de Souza, orada arkadaşlarına duvar oldu, korumaya çalışıyordu. Taraftarla tartıştığı için maç sonu kırmızı kart gördü. Umarım ceza almaz." dedi.


 

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

WEGHORST DURDURULAMIYOR

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak transfer ettiği Weghorst, Ankaragücü'ne karşı 1 asist yaptı. Hollandalı forvet Süper Lig'de çıktığı 5. maçında da gol katkısı vermiş oldu. Toplam gol katkısını 2 gol ve 4 asiste yükseldi. Jackson Muleka da gol sayısını 4'e çıkardı.

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ: 2-3

Maçtan Dakikalar

1' Hakem Mete Kalkavan'ın ilk düdüğüyle mücadele başladı.

3' Salih Uçan, ceza alanına koşu gösteren Dele Alli'yi uzun bir pasta görmek istedi ancak top doğrudan auta çıktı.

8' Oğuz Ceylan'ın uzun pasında Salih Uçan'dan seken topu Pedrinho kontrol edip ceza alanı önünden şutunu çekti ancak top yandan auta gitti.

12' Beşiktaş, Wout Weghorst'un kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle GOL geçerli sayılmadı.

17' Tolga Ciğerci, Weghorst'un müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyonun ardından Weghorst'un itirazları sonrası hakem Mete Kalkavan Hollandalı oyuncuyu uyardı.

26' GOL! Ankaragücü Beridze ile golü buldu. Tolga Ciğerci'nin sağ kanattan ortasında Beridze ceza alanında iyi yükselerek kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

29'Kornerden seken topta Masuaku topu ceza alanına şişirdi, Muleka topa yetişemedi, aut.

30' GOL! Beşiktaş yediği gole Muleka sile yanıt verdi: 1-1. 'N'Koudou'nun sol kanattan ortasında Weghorst'un vuruşunu kaleci Bahadır kurtardı, seken topta Muleka topu boş ağlara gönderdi.

32' Ankaragücü etkili geldi. Sağ kanattan çizgiye doğru koşu gösteren Oğuz topla buluşup içeri çevirdi, son anda Masuaku araya girdi.

33' GOL! Beşiktaş, Dele Alli'nin golüyle 2-1 öne geçti. Serbest vuruşta yapılan ortayı Weghorst kafayla Dele Alli'nin önüne indirdi. İngiliz oyuncu kale ağzından topu ağlara gönderdi.

DEVRE ARASI: İlk yarının son düdüğü çaldı

46' İkinci yarı başladı

47' GOL! Ankaragücü, Beridze'nin kendisi ve takımı adına attığı 2. golle skora beraberliği getirdi. İlk golde olduğu gibi yine Tolga Ciğerci'nin pasında sol çaprazdan ceza alanına giren Beridze, sağ ayağıyla düzgün bir vuruş yaptı ve durumu eşitledi: 2-2.

60' Salih'in içeri doldurduğu topta Weghorst, kaleci Bahadır ile karşı karşıya kaldı ancak topu istediği gibi kullanamadı. Pozisyon sonrası karar ofsayt.

61' Ankaragücü'nde Macheda, Necip ile girdiği mücadelenin ardından dirseğini kullandığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

71' Ceza alanında yaşanan karambolün ardından Beşiktaşlı futbolcular elle oynama gerekçesiyle penaltı bekledi. Mete Kalkavan pozisyonu izlemek için VAR'a gitti.

72' PENALTI! Beşiktaş, VAR hakemi müdahalesiyle penaltı kazandı.

74' GOL! Kevin N'koudou pnaltı atışında topu ağladra gönderdi: 2-3

90+4' Ankaragücü'nde Marlon, 90+4'te yaptığı itiraz nedeniyle ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading