Yandex Metrica

Nathan Redmond, David Beckham ile Beşiktaş için ne konuştuklarını açıkladı

Nathan Redmond, David Beckham ile Beşiktaş için ne konuştuklarını açıkladı

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın transferin son günlerinde kadrosuna kattığı Nathan Redmond, Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İngiliz oyuncu, David Beckham ile aralarında geçen konuşmaya da değindi.

Spor

23.01.2024, 19:50

Beşiktaş'ın Jamaika asıllı İngiliz oyuncusu Nathan Redmond, gazetecilerle buluştu.

Nevzat Demir Tesisleri'nde soruları yanıtlayan 28 yaşındaki yıldız, "Beşiktaş taraftarının muazzam sevgisi ve desteğini gördüm. 2 maç oldu çok erken ama istediğimiz sonuçları alamazsak da taraftarın gösterdiği sevgi inanılmazdı." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ile oynayacakları derbi mücadelesine de değinen Redmond, "Önümüzdeki Fenerbahçe derbisine hazırlanmak için süremiz var. En iyi şekilde derbiye hazırlanacağız ve taraftarlarımızın gönlünü alacağız, onları mutlu edeceğiz" dedi.

Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Haberi Görüntüle

REDMOND, GUARDIOLA İLE NE KONUŞTU?

Southampton forması giydiği dönemde Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola ile yaşadığı tartışmaya da açıklık getiren Redmond, "Guardiola, 'Önceki sezona göre neden performansın düştü?' diye sordu. Bana iltifatlarda bulundu. Önceki sezonlardaki kıyaslamayı konuştuk" dedi.

Premier Lig'den Beşiktaş'a transfer olan birçok ismin olduğunun hatırlatılması üzerine ise İngiliz futbolcu "Premier Lig dünyanın en iyi ligi. Bu ligde oynayan oyuncuların katkısı çok önemli. Biz yeni bir takımız, birbirimizin nasıl oynadığını öğreniyoruz. Elbette, Beşiktaş için maçlar kazanmak için buradayız. Bunu başaracağız" değerlendirmesinde bulundu.

İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir İrfan Can Kahveci kariyerine imza atıyor! Avrupa yolcusu olabilir Haberi Görüntüle

REDMOND: BECKHAM TAVSİYELERDE BULUNDU

İstanbul'a gelirken İngiliz futbolunun efsanelerinden olan David Beckham ile aralarında geçen sohbetten de bahseden Redmond,şu ifadelerle sözlerini tamamladı:

"Beckham, Süper Lig ile ya da Türkiye ile alakalı özel bir şey söylemedi. Kendi tecrübelerinden bahsetti. Kariyerinin en iyi zamanlarının İngiltere dışında olduğunu söyledi. Vodafone Park'ta geçireceğim vakitleri iyi değerlendirmemi tavsiye etti. Vodafone Park'ın farklı bir atmosferi olduğu için buradan keyif almam gerektiğini söyledi" 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading