Yandex Metrica

Napoli Türkiye'ye geliyor! 2022 Dünya Kupası arasında hazırlık maçı yapacaklar! Rakipler belli oldu

Napoli Türkiye'ye geliyor! 2022 Dünya Kupası arasında hazırlık maçı yapacaklar! Rakipler belli oldu

Son dakika haberleri... Kadrosunda Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim Min Jae'yi bulunduran İtalyan devi Napoli, 2022 Dünya Kupası'nda verilecek arayı İstanbul'da geçirmeyi düşünüyor.

Spor

23.01.2024, 19:53

Serie A'nın lideri olan Napoli, Türkiye'ye geliyor.

Kasım ayında 2022 Dünya Kupası için verilecek olan 40 günlük arayı değerlendirmek isteyen İtalyan ekibi, hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Repubblica'nın haberine göre Napoli, Katar'daki Dünya Kupası'na katılmayacak oyuncularını hazırda tutmak için çalışmalara başladı ve bu nedenle hazırlık maçı programına Türkiye'yi de ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

MERTENS VE HAMSİK İÇİN GELİYORLAR

Daha önce kulüp tarihine geçmiş olan Marek Hamsik ve Dries Mertens'in Türkiye'de oynamasından dolayı Napoli'nin Türkiye seçiminin arkasında eski oyuncularıyla yeniden bir araya gelmek olabileceği belirtildi.

Dünya Kupası kadrosunda bulunma ihtimaline göre Dries Mertens'in formasını giydiği Galatasaray ve Marek Hamsik'ten kaynaklı Trabzonspor'un adaylar arasında dikkat çektikleri belirtiliyor. 

Ayrıca Güney Kore ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Kim Min-Jae'nin eski takımı Fenerbahçe ile de hazırlık maçı yapılabileceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading