Yandex Metrica

Mustafa Cengiz: Pişmanım

Mustafa Cengiz: Pişmanım

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan mevcut kulüp başkanı Mustafa Cengiz: Takıma 2 sezon önce katılan Radamel Falcao transferinden pişman olduğunu açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:34

Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılacak yeni başkanlık seçimine aday olmayan Mustafa Cengiz, kulüp televizyonu GS TV'de açıklamalarda bulundu.

Merak edilen birçok konuya değinen Cengiz, "Görev süresinde bizi üzen transfer Falcao, açık ve net. En tartışılan transfer Falcao! Daha F harfi ortada yoktu, menajerleri iyi çalıştı sosyal medyada. Zaten sosyal medyada menajer savaşları var. Helal olsun. Falcao büyük bir karakter ama şimdi önüme gelse, daha sıkı pazarlık ederim." ifadelerini kullandı.

Cengiz: Başarılı buluyorum

Görevde kaldığı dönemleri de değerlendiren Mustafa Cengiz," Yaklaşık 3,5 yıllık görev süresiyle ilgili, "Normal bir adamın ve ekiplerin yapacağı iş değil." diyen Cengiz, "Benim, Abdurrahim'in ve Yusuf'un akıl hastanesine gitmemiz ve rapor almamız lazım. Bizden ayrılanlara da saygı duyuyorum. Onlar da hasbelkader bir şeyler yapmaya çalıştılar. Ancak kalan ve gecesini gündüzüne katan arkadaşlar Galatasaray için çalıştı. Bunların hakkını ödeyemem. Denetleme, sicil gibi kurullar Galatasaray tarihinde yok. Biz kabuk kırdık. Kurumsal çalışmaya başladık ve kurumsal zeminin altyapısını yaptık. Başkanlık sürecimi yönetimsel anlamda çok başarılı buluyorum." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading