Yandex Metrica

Muslera: Verdiği destek unutulmazdı

Muslera: Verdiği destek unutulmazdı

PSV Eindhoven ile oynanacak rövanş maçı öncesi basın toplantısında konuşan Fernando Muslera, talihsiz bir maç yaşadığını ama Türkiye'de forma giyen kaleciler ve Fatih Terim'in kendisine çok destek olduğunu açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:42

Kalecilerin kaderinde bu tarz hataların olduğunu dile getiren Fernando Muslera, "Ne yazık ki talihsiz bir maç yaşadım. Kalecilerin kaderinde bu tip şeyler var. Kimse böyle olsun istemez. Maçtan sonra birçok destek mesajı aldım. Türkiye'deki kalecilerin birçoğuyla devamlı görüşüyorum. Buradan çıkardığım dersler oldu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve medya çıldırdı Fenerbahçeli Edin Dzeko, Türk bayrağıyla Yunanistan'ı salladı: Taraftar, oyuncular ve... Haberi Görüntüle

'VERDİĞİ DESTEK UNUTULMAZDI'

Kendisine en önemli desteğin Fatih Terim ve Galatasaray camiasının verdiğini aktaran Muslera, "Benim potansiyelimi en iyi bilen kişi, Fatih Terim. Verdiği destek unutulmazdı. Bu maçtan da dersler çıkarmayı bildim. Copa America'dan mental ve fiziksel olarak hazır geldim. Kalecilerin, futbolcuların hayatında bu tip maçlar olabiliyor. Buralardan ders çıkarmak gerekiyor" dedi.

Resim

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading